Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gáz, ha...

Szerintetek mennyire gáz, ha valaki 20 évesen számítógépes játékokkal játszik?

Figyelt kérdés
Pl league of legends, vagy euro track simulator
2017. szept. 13. 22:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
Ja, hogy te vagy a nőci? Lehet ilyen nőci gombja helyett én is inkább a billentyűt nyomkodnám. De nem, én csak simán kimennék pecázni, oda tutti nem jönne utánam a hülyeségeivel. Még a telefont is kikapcsolnám és kint is aludnék.
2017. szept. 13. 23:21
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Osztan a p.názás az megyen-e? Vagy rágerjedel a sims nude patch-ra, hokkantasz egyet, osztan ha megvót szétkenyed a hasadon oszt nyomod tovább a cod-t? A csaj meg csinálja meg magának mi?
2017. szept. 14. 05:36
 13/21 Salx Narval ***** válasza:
100%
20-évesen miért ne játszhatna hiszen félig gyerek még. És abban sincs semmi rossz ha idősek is játszanak. Azért ez nem nyerő gép, vagy fogadás ami káros szenvedéllyé válhat és rámehet az élete. Hagyd azt a fiút játszani, akárkije is vagy.
2017. szept. 14. 06:15
 14/21 A kérdező kommentje:

11-es miért kell egyből találgatni? Csak egy kérdés volt. Nem kell egyből kitalalni dolgokat hogy problémázom ezen stb...

Sajnálom szegény párod/feleséged, hogy őt nem viszed magad ilyen helyekre, sőt még a telefont is kikapcsolod... Szerintem, még egyszer mondom.... Szerintem ez már gáz, ilyen embernek, aki ilyeneket csinál nem való barátnő. Gondolom te is olyan vagy, hogy hazáérsz a munkából, semmit nem csinálsz leülsz a tv elé és iszol, de azért elvárod, hogy minden nap legyen főtt kaja.

Ha nem igy van, akkor elnézést kérek. De nagy bunkóság az, amit leirtal, hogy elmész, kikapcsolod a telód, és még kint is alszol, hogy szegény nőszemély ne is tudja, hogy mi van veled. Vagy mi, zavar teged? Igenis, hogy a "hülyeségeivel" együtt mell szeretni, és ha nem tetszik valami, akkor megbeszélni, nem napokra elzárkózni.

Jó, én most nem azt mondom, hogy ne menj horgászni, mert perste azt csinálsz amit akarsz, de illik magaddal hívni a szerelmed, ha pedig nem szeretne jönni, akkor elmész, és szépen megmondod neki hogy mikor jössz.

Ennyi, de mégegyszer mondom, ez az én véleményem

2017. szept. 14. 06:16
 15/21 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem mondtam egy szóval sem, hogy nekem ezzel bajom van, hogy játszik... Nincs, mielőtt félreértenétek, de már ugy látom sikerült.... Csak megmerdeztem, ennyi. Es semmilyen kerítést nem szeretnék, csak választ
2017. szept. 14. 06:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartom gázosnak ha valaki számítógépes játékokkal játszik feltéve ha tudja kontrolálni a játékidőt.

Bevallom őszintén 41 évesen hétvégente én is szoktam játszani a gépen ha a gyerekek elaludtak.

2017. szept. 14. 07:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, aki a családja mellett iszik s veri őket. Ugyan az mint a TV. Én is Hearthstone-ozok minden este, napi 10 órát dolgozok s van 3 éve barátnőm. Nem hiszem, hogy ezek a dolgok kizárják egymást.
2017. szept. 14. 07:23
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem tudtok már leszállni azokról, akik játszanak. Nekem az volt az álmom, hogy olyan párom legyen, aki szintén játszik. Ez teljesült is. Miért baj az bárkinek is, hogy mondjuk egy hétvégén leülünk és este 8tól hajnalig mondjuk Left 4 Deadezünk. Bántunk ezzel valakit? Nem. Ha neked nem kell olyan barát/ élettárst, akinek ez a hobbija, akkor nyugodtak kereshetsz mást magadnak. Senki sem kényszerít arra, hogy velünk haverkodj. Mindkét félnek jobb is így. Én sem mondom meg neked, hogy szerintem gáz, hogy óránként új szelfit töltesz fel a facebookra. Ez csak egy pálda volt, nem kell mindjárt azzal jönni, hogy de neked nincs is facebookod. Ha te így vagy boldog akkor csak tessék, én nem avatkozok a TE életedbe bele. Te se tedd másokkal.
2017. szept. 14. 09:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Én régen sokat játszottam aztán meguntam, de gyakorlatilag a legjobb élményeim származtak ebből.

Más elment füstös kocsmákba sörözni, én haverokkal ültem össze gépezni. De játszottam öcsémmel is, játszottam volt barátnőmmel is. Hatalmas élmény volt együtt végigtolni a játékokat.

Kedvencem az volt, mikor szobatársaim jöttek azzal hogy én mindig játszom. Erre megkérdeztem mi mást csináljak? Hát nem tudom, nézz filmet. Mintha a játék bűn lenne, de az teljesen rendben van hogy ők egész nap döglenek bambán sorozatokat és szar filmeket bámulva.

2017. szept. 14. 09:53
 20/21 anonim ***** válasza:
59%
De, kérdező, neked ezzel bajod van, különben nem született volna meg ez a kérdés.
2017. szept. 14. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!