Szerintetek mennyire gáz, ha valaki 20 évesen számítógépes játékokkal játszik?
11-es miért kell egyből találgatni? Csak egy kérdés volt. Nem kell egyből kitalalni dolgokat hogy problémázom ezen stb...
Sajnálom szegény párod/feleséged, hogy őt nem viszed magad ilyen helyekre, sőt még a telefont is kikapcsolod... Szerintem, még egyszer mondom.... Szerintem ez már gáz, ilyen embernek, aki ilyeneket csinál nem való barátnő. Gondolom te is olyan vagy, hogy hazáérsz a munkából, semmit nem csinálsz leülsz a tv elé és iszol, de azért elvárod, hogy minden nap legyen főtt kaja.
Ha nem igy van, akkor elnézést kérek. De nagy bunkóság az, amit leirtal, hogy elmész, kikapcsolod a telód, és még kint is alszol, hogy szegény nőszemély ne is tudja, hogy mi van veled. Vagy mi, zavar teged? Igenis, hogy a "hülyeségeivel" együtt mell szeretni, és ha nem tetszik valami, akkor megbeszélni, nem napokra elzárkózni.
Jó, én most nem azt mondom, hogy ne menj horgászni, mert perste azt csinálsz amit akarsz, de illik magaddal hívni a szerelmed, ha pedig nem szeretne jönni, akkor elmész, és szépen megmondod neki hogy mikor jössz.
Ennyi, de mégegyszer mondom, ez az én véleményem
Én nem tartom gázosnak ha valaki számítógépes játékokkal játszik feltéve ha tudja kontrolálni a játékidőt.
Bevallom őszintén 41 évesen hétvégente én is szoktam játszani a gépen ha a gyerekek elaludtak.
Én régen sokat játszottam aztán meguntam, de gyakorlatilag a legjobb élményeim származtak ebből.
Más elment füstös kocsmákba sörözni, én haverokkal ültem össze gépezni. De játszottam öcsémmel is, játszottam volt barátnőmmel is. Hatalmas élmény volt együtt végigtolni a játékokat.
Kedvencem az volt, mikor szobatársaim jöttek azzal hogy én mindig játszom. Erre megkérdeztem mi mást csináljak? Hát nem tudom, nézz filmet. Mintha a játék bűn lenne, de az teljesen rendben van hogy ők egész nap döglenek bambán sorozatokat és szar filmeket bámulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!