Bocsi, még az lemaradt, hogy dolgozik az illető, van 4 éves kapcsolata és szabadidejében amikor nem a baratnőjével van, vagy nem dolglzik, játszik, de hajnalokig...
Mi lesz, ha kesobb majd csaladja lesz meg gyereke? Akkor is majd játszani fog?
Fiúról van szó egyébként
2017. szept. 13. 22:17
3/21 anonim válasza:
És ez miért családi kapcsolat? Amúgy semmi baj a játékokkal, csak ne menjen más kárára. Más meg egész nap a TV-t nézi, vagy facebookozik, azok se jobb elfoglaltságok.
2017. szept. 13. 22:18
4/21 anonim válasza:
22 éves vagyok, van munkám, párkapcsolatban vagyok már 4 éve és még mindig játszok. A következő 20 évben nem is akarok ezen változtatni. Aki meg ez miatt puffogni akar és majd megmondja nekem a tutit, hogy de mennyire nem jó ez, az mehet is a másik irányba.
2017. szept. 13. 22:34
5/21 anonim válasza:
Mi a baj ezzel? Nem értem? Ha valaki felnőtt akkor nem játszhat ilyenekkel?
32 éves nő vagyok és forge of empires játékos vagyok. Nem szégyellem
2017. szept. 13. 22:36
6/21 anonim válasza:
Játékos szemmel nézve semennyire nem számít gyerekesnek, egyrészt kicsit kiszakít a valóságból, és jó idő töltés.
25F
2017. szept. 13. 22:36
7/21 anonim válasza:
Férjem is játszik, néha egész éjszaka. És? 2 lányunk van, jó apa, jó férj. Én meg Candy Crash mániás vagyok és nem szégyenlem.
2017. szept. 13. 22:40
8/21 anonim válasza:
én 59 évesen játszogatok, ez van..
2017. szept. 13. 22:51
9/21 anonim válasza:
Én is imádok a számítógépes játékokat. 6 éves korom óta úgymond "casual gamer"nek számítok..
24/N
2017. szept. 13. 23:10
10/21 anonim válasza:
Ahogyan előttem is írták, ha nem megy más kárára akkor egyáltalán nem baj. Kikapcsol, szórakoztat.
Párom 35 éves, ő Heroes-ozik meg John Deer farmozik. Én Simsezni szeretek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!