Van értelme számítógépes játékokkal játszani?
Sajnos az iskolába nem lehet megtanulni programozni
ennek több oka is van. Muszáj otthon is foglalkozni vele. Egyébként nem lehet hogy olyan játékokkal játszol amiket nem élvezz el?
Köszönöm mindenki válaszát. :)
Válaszokat várok még. :D
nemtudom milyen játékokon játszottál de ha nem látod értelmét játszani azon a játékon keress egy olyat ami tetszik ajánlom a Dark souls 2,3 annyi játék van már csak meg kell nézni melyik tetszik neked.Nekem a Dark souls 2 igazi élmény volt végigcsinálni
Olyan kidolgozott a játék és persze az amikor legyőzöd a Bosst ami kb 8-szor már megölt én ezekért szeretek játszani a játékokkal legyen valami kihívás benne
Cs:go-ztam két évig (ne kérdezd hogy bírtam) de már nem látom értelmét mindig felidegesíteni magam egy játékon. Azon Kívül a Rocket League egy hatalmas élményt nyújtott.
Heartstone-al játszottam még, meg még néhány Offline játékkal amibe néha előfordult a multy is. (Pl. Sniper Elite 3). Meg ott volt régebbről a PayDay 2 is amivel szerintem a mai napig játszanék, csak nincsen kivel. És maga a programozás már sokkal jobban érdekel mint a játék. Szívesebben lennék a játék készítők között mint a játékosok között. (Nem kizárt hogy egyszerre vagy mind2). Sok nosztalgia elő jön mint amikor meghallom a Need for Speed Underground 1-2 bármelyik zenéjét. Aránylag sok játékkal játszottam már. Viszont a dark souls 2-őt lehet megnézem.
(Bocsi a helyesírási hibákért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!