Tippek, hogy elfáradjak? SOS!
Figyelt kérdés
Holnap suli,és ma ki pihintem magam. Hogyan kénr megoldanom, hogy ma 10-kor el tudjak aludni?2017. aug. 31. 09:43
1/8 anonim válasza:
Menj el futni, edzeni. Nekem bevált.
2/8 anonim válasza:
Normális esetbe ezt nem javasolnám mert egészségtelen, de elalvás előtt olyan 9 fele zabálj be, jó eséllyel elálmosít.
3/8 anonim válasza:
Úgynevezett sporttal. Talán újat mondok.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Kedves utolsó! Képzeld, minden nap edzem, de valahogy nem jön álom a szememre, elég nehéz elaludnom.
2017. aug. 31. 09:55
6/8 anonim válasza:
Ha a mozgás nem segít, akkor sehogy. Első nap fáradt leszel, és holnap már korán tudsz aludni, ennyi lesz.
7/8 anonim válasza:
Kezdd el olvasni az alábbit:
Egri Csillagok, lehetőleg a seregszemle résznél. Ha attól nem alszol be, akkor semmitől :)
Viccet félre, dobj be valami filmet, nálam ez működik, még ha nem is akarattal. Értem ez alatt, hogy bármit meg szeretnék nézni, még ha érdekel is, tutira elalszom filmezés közben, legyen az nappal vagy éjszaka.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2017. aug. 31. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!