Puskázási tippek?
Figyelt kérdés
tudom nem helyén való de 1-2x belefér2017. jan. 12. 20:30
1/4 mantis religiosa válasza:
Mire rendesen megcsináltam egy-egy puskát, addigra már tudtam az anyagot, úgyhogy sosem használtam.
Pontosíts egy kicsit! Milyen tárgy, röpdolgozat vagy témazáró, milyen messze ülsz a tanár asztalától?
2/4 anonim válasza:
Az utolsó évben jöttem rá a tuti módszerekre. Ceruzával halványan a padra kell firkálni, lehetőleg köré összevissza mindenféle mást. Az a jó, amit állva már nem is látsz, de közelről el tudsz olvasni. Ha nagy gáz van, a papírral el is tudod kenni.
A másik: ingben menjél, alá pedig karabinerrel az övedre mehet a puska. Az ing legyen kívül, így fedi az egész turpisságot. Ha felállítanak, benéznek a padba, stb., kipakoltatják a zsebeidet, akkor sem buksz le, ha ügyes vagy.
3/4 anonim válasza:
Hát fősulin volt 1-2 olyan tantárgy, ami nem ért több erőfeszítést, mert még a tanár is csak diavetítőről tudta felolvasni a saját anyagát. Minden évben ugyanazokat a teszteket adta fel a diákoknak, így aztán hozzájutva előző évekbeli kérdéssorokhoz, elég jól fel tudtunk készülni. Távosoktól kaptam nagyon jó tippet. Lévén ők távosok, megkapták a tanár tankönyvét elektronikus formában. Nekünk levelezősöknek meg kellett venni nyomtatott formában. A lényeg, hogy a távosoktól megszereztem az elektronikus könyvet és ők adták a tippet: vizsgán, mivel elektronikus tesztet kell kitölteni, nyissuk meg mellé az elektronikus tankönyvet is és Ctrl+F-el írjuk be a tételhez tartozó kérdés szavait. Simán levizsgáztam így, de mondom, az a tanár és a könyve ennyit is ért. Olyan tárgyakból, amik létfontosságúak voltak, ahol a tanár szívét, lelkét beletette és ahol szigorlatozni is kellett és államvizsgán is előkerülhetett, ott maximum nagyon kis segédletekről lehetett szó, de inkább törekedtem mindent 100%-osan tudni, mert ekkora anyagmennyiségnél egyszerűen nem lehetett 90%-osan tudni valamit, simán kérdezhettek olyat, ami a maradék 10-be tartozott. Persze nem tudtam soha semmit 100%-ra, de mivel erre törekedtem, azért általában meg lett az eredménye.
4/4 A kérdező kommentje:
tz és első padban ülők és az asztalon csak 1 toll lehet
2017. jan. 13. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!