Holnapi Töridogára puskázási tippek? :D
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 19:41
1/14 anonim válasza:
Tanulj!!! Komolyan! Ja írd bele atelefonodba dugd a kezedhez (menj hoszúujjuba és úgy) ez nagyon jó nem buksz le max. elveszik a telefonod:) vagy írd a padra még most írd meg egy lapra a válaszokat!
2/14 anonim válasza:
Hát ha a "mindent rakjatok el a padról,csak a tolltartó maradhat" beállitásu tanár van,akkor irj egy lapot és tedd be a tolltartótba,aztán meg mintha tollat keresnél.
Vagy írd a padra,vagy a telefonodba,kezedre,derekadra,tenyeredre.
3/14 anonim válasza:
Nekem az a puskázás jött be legjobban, hogy minden fontosat leírtam egy kis papírszalagra...
Aztán átírtam egy még kisebbre, kisebb betűkkel...
Aztán beírtam a számítógépbe, mert ott szuperapró betűvel is ki lehet nyomtatni...
Na, mire ezt mind leírtam (3x-4x), már kívülről tudtam az egész puskát!!!... :D
4/14 anonim válasza:
én úgy szoktam, hogy egy matricás lapra rányomtatom és ráragasztom a kezemre. Pulcsit felveszem, mikor nem figyel a tanár, felhúzom apulcsit és lemásolom onnan. :)
5/14 A kérdező kommentje:
az a baj töménytelen mennyiségű anyagot kellet megtanulni :-\ mire megtanulom az első leckét és nekikezdek a második leckének és megtanultom aztis addigra elfeljtem az első leckét xD de ha megint átnézem és nagy nehezen megy a két lecke akkor megtanulom a harmadik negyedik leckét de addigra összekeverem az első és második leckével és már megint nem emlékszek az első leckére de amire emlékszek aztis összekeverem a harmadik leckével ,szóval....értitek xD és kb 20 darab leckét kellet megtanulnom O_O
2009. szept. 27. 20:37
6/14 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy begépelem, de nem kell feltétlen kinyomtatni, hanem Word-ből lefotózom. :) Aztán telót be tolltartó elé és mikor ránagyítok akkor tisztán olvasható az egész. De ugye van mikor 20-30 kép is kell mert olyan sok az anyag, olyankor egy kis cetlire a tolltartómba leírom h mit hanyadik oldalon találok :D
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
én módszereim: a lábam között kis papír, 4cmx3cm-es 6oldalas kis ˝könyv˝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!