Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jó puskázási technika szigorú...

Jó puskázási technika szigorú tanárra aki mindent észrevesz?

Figyelt kérdés
lécc ne írjatok olyanokat h ink tanujjam meg. am uccsó előtti padban (össz.: 6 pad) bal oldalon ülök a középső padsorban a tanári asztal meg a bal oldali badsorban az 1.paddal szemben van (szorosan).
2011. ápr. 12. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
egyértelműen a padra írás
2011. ápr. 12. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem van egy módszerem, amit egész középiskola alatt alkalmaztam és SOHA nem buktam le.

Egy kb 4 centi széles (és bármilyen hosszú az anyagtól függően) papírra írtam fel mindent. Gyakran befőttes gumival erősítettem a csuklómhoz, hogy tuti ne csússzon ki:)

a lényeg, hogy abban a kezedben legyen a puska, amelyik felől a tanár ül (vagyis, hogy a tenyered és a csuklód takarja). A legideálisabb, épp azzal a kezeddel írsz, mert így nem feltűnő ha hosszan bámulod, mert olyan mintha azt néznéd amit éppen írsz vagy már leírtál.

ha sok volt az anyag akkor több ugyanakkora papírt helyeztem a gumi mögé:)

Volt egy tanárunk (német civilizáció) aki árgus szemekkel figyelte a diákokat, hogy puskáznak e, és aki megpróbálta az gyakran lebukott. Egy pótdolgozatot egyedül írtam meg az osztályban ezért előre ültetett, tőle kissé balra ültem így végig takarásban volt a puska, pedig szinte összeért a tanáripaddal az én padom:) és nem buktam le!:)

2011. ápr. 12. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
2.-nak grat! Amúgy attól is függ, hogy hol tanulsz. Én az egyetemen azt szoktam csinálni, ha a tanár előre megadja a kérdéseket és jelöletlen lapokat oszt ki, hogy előre megírom és azt adom be :D
2011. ápr. 14. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!