Mik a tuti puskázási tippek?
Minnél nagyobb a puska annál nagyobb a lebukás lehetősége.
Jobb lenne ha tanulnál de ha muszáj akkor pici puskákat csinálj,tartsd a zsebedbe ha jön a tanár dugd vissza és vegyél ki egy zsepit a zsebedből,mintha csak orrot akarnál fújni. :D
vagy tedd a lábadközé, ha szoknya van rajtad ragaszd a lábadra és csak fel kell húznod,onnan lelesheted
Egy A4 es lapra írd fel a tananyagot rotlingal hegy nélkül (magyarul karcold bele ) a dolgozat alá teszed indok nem akarsz puklis padon írni és ennyi :D nekem be vált ;) és mind 2 oldalt használhatod vagy bár mennyi lapot
A másik word-be nagyon de nagyon kicsi betű mérettel le írod az anyagot és kinyomtatod bele rakod az átlátszo műanyag tollba nem látja csak te ;) :D
Én pénztárgép-szalagra körmöltem rá apró betűkkel az anyagot. Lényeges, hogy elején-végén cca 5-10 cm üres hely legyen)
Fontos, hogy kézzel írd, ne nyomtasd (akkor hajlamos az emnber a copy-verzióra), mert már azzal is rögzül a nagyja, hogy leírod, és utána ha kell, könnyebben megtalálod, mit hol is kell keresni.
Amikor kész a puska 2 végéről feltekered (ezért fontos az üres hely, mert ezt a részét nem tudod majd használni), és 2 réteg celluxszal összefogod (nyilván 2 réteg azért, mert középen van a ragasztó, hiszen az a cél, hogy ne ragadjon semmi sehova). így szabadon 2 ujjal tekergethető oda a szöveg, ahova szükséges.
Az egész így kb gyufásdoboz méretű lesz.
Még államvizsgára is volt ilyen puskám, bár egyáltalán nem használtam... viszont megnyugtató volt, h ott van a zsebembe.
A leghosszabb ilyen jellegű puskám (inkább nagyágyú :)) kitekerve kicsivel több, mint 8 méter hosszú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!