Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen jó puskázási tippetek...

Milyen jó puskázási tippetek van amivel nem bukok le?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom nem szép puskázni de egyszerre rengeteget kell tanulni más tantárgyakból és muszály ehhez folyamodnom. :(

2014. szept. 24. 19:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
2014. szept. 24. 19:16
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Az információt eldugod az agytekervényeid közé, ahonnan lehívod amikor szükséged van rá. Az a tuti, hogy ebbe a módszerbe egyik tanár sem köt bele.
2014. szept. 24. 19:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
2014. szept. 24. 19:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha puskázásról van szó én kis betűmérettel nyomtatom ki és úgy vágom fel apró négyzetekre.

Aztán a zsebembe rakom majd szépen szedegetem elő és a tenyeremben tartom.

A tanárt pedig ne bámuld, egyértelmű lesz, h mire készülsz:D

2014. szept. 24. 19:22
 5/14 anonim válasza:
100%
ráülsz a puskára, és mikor kell, úgy csinálsz, mintha kifújnád az orrod, közben elfordítod a lábad, hogy lásd a papírt.
2014. szept. 24. 19:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
én beteszem a mobilt vagy a puskát a lábam közé az életbe nem veszi észre a tanár hogy van ott valami ha csak föléd nem hajol, max ha ott van a melletted akkor összecsukod a combjaidat.
2014. szept. 24. 19:27
 7/14 anonim válasza:
100%
Ha lány vagy, írd fel piros tollal a combodra, vegyél szoknyát, aztán a szoknya meg "véletlenül" félre csúszik.
2014. szept. 24. 19:33
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, miért hiszik azt a diákok, hogy ők mennyire rafináltak, és a tanár nem veszi észre amit csinálnak... Elárulok nektek egy titkot: MINDENT tökéletesen lehet látni, az más kérdés, hogy szól-e érte vagy sem ;)
2014. szept. 24. 21:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
én óra előtt a padra szoktam felírni, vagy a padba, ha van. vagy a zoknimra szoktam ragasztani és felteszem az egyik lábam a másikra, akkor felcsúszik a nadrág szára és le tudom olvasni a puskát. ha jön a tanár, leteszem a lábam. meg a kezemre is szoktam írni, vagy vonalzóra, vagy számológépre ráírom, a sötét színűn nem látszik a grafit, a tanár csak azt nézi, hogy a tokjában van-e puska hehe törin, magyaron meg úgy szoktam, ha kifejtős doga van, Otthon megírom előre és mikor szedi be az óra végén a nagy zűrzavarban azt adom be, így tuti ötös hehe
2014. szept. 24. 23:58
 10/14 bigboy99341 válasza:
100%
Olvasgattam h ki hogyan szokott puskazni..es hat van 1-2 hasznalhato de van esely a lebukasra..ha a combjaid koze rakod a buskat vagy raulsz azt a tanar eszreveheti es ha azt mondja h allj fel akkor itt a tortenet vege..en ma kidolgoztam egy olyan modszert ami bomba biztos(fiuknak a legkonnyebb):mobillal lefotozod az anyagot amibol lesz a doga..a farmer sliccet lehuzod(ne gombold ki mert leesik a gatya!)es berakod a telefont..ha valamit nem tudsz csak kihuzod egy kicsit es megnezed.ha jon a tanar akkor meg csak egy laza mozdulattal visszacsusztatod es nem vesz eszre semmit
2014. szept. 25. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!