Milyen jó puskázási tippetek van amivel nem bukok le?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom nem szép puskázni de egyszerre rengeteget kell tanulni más tantárgyakból és muszály ehhez folyamodnom. :(2014. szept. 24. 19:13
2/14 anonim válasza:
Az információt eldugod az agytekervényeid közé, ahonnan lehívod amikor szükséged van rá. Az a tuti, hogy ebbe a módszerbe egyik tanár sem köt bele.
4/14 anonim válasza:
Ha puskázásról van szó én kis betűmérettel nyomtatom ki és úgy vágom fel apró négyzetekre.
Aztán a zsebembe rakom majd szépen szedegetem elő és a tenyeremben tartom.
A tanárt pedig ne bámuld, egyértelmű lesz, h mire készülsz:D
5/14 anonim válasza:
ráülsz a puskára, és mikor kell, úgy csinálsz, mintha kifújnád az orrod, közben elfordítod a lábad, hogy lásd a papírt.
6/14 anonim válasza:
én beteszem a mobilt vagy a puskát a lábam közé az életbe nem veszi észre a tanár hogy van ott valami ha csak föléd nem hajol, max ha ott van a melletted akkor összecsukod a combjaidat.
7/14 anonim válasza:
Ha lány vagy, írd fel piros tollal a combodra, vegyél szoknyát, aztán a szoknya meg "véletlenül" félre csúszik.
8/14 anonim válasza:
Nem tudom, miért hiszik azt a diákok, hogy ők mennyire rafináltak, és a tanár nem veszi észre amit csinálnak... Elárulok nektek egy titkot: MINDENT tökéletesen lehet látni, az más kérdés, hogy szól-e érte vagy sem ;)
9/14 anonim válasza:
én óra előtt a padra szoktam felírni, vagy a padba, ha van. vagy a zoknimra szoktam ragasztani és felteszem az egyik lábam a másikra, akkor felcsúszik a nadrág szára és le tudom olvasni a puskát. ha jön a tanár, leteszem a lábam. meg a kezemre is szoktam írni, vagy vonalzóra, vagy számológépre ráírom, a sötét színűn nem látszik a grafit, a tanár csak azt nézi, hogy a tokjában van-e puska hehe törin, magyaron meg úgy szoktam, ha kifejtős doga van, Otthon megírom előre és mikor szedi be az óra végén a nagy zűrzavarban azt adom be, így tuti ötös hehe
10/14 bigboy99341 válasza:
Olvasgattam h ki hogyan szokott puskazni..es hat van 1-2 hasznalhato de van esely a lebukasra..ha a combjaid koze rakod a buskat vagy raulsz azt a tanar eszreveheti es ha azt mondja h allj fel akkor itt a tortenet vege..en ma kidolgoztam egy olyan modszert ami bomba biztos(fiuknak a legkonnyebb):mobillal lefotozod az anyagot amibol lesz a doga..a farmer sliccet lehuzod(ne gombold ki mert leesik a gatya!)es berakod a telefont..ha valamit nem tudsz csak kihuzod egy kicsit es megnezed.ha jon a tanar akkor meg csak egy laza mozdulattal visszacsusztatod es nem vesz eszre semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!