Feszültség oldására van valami tippetek?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan feszült vagyok, a párommal sem tudok normálisan kommunikálni, érzem magamon, hogy nem jó, de egyszerűen csak ülnék magamban, nem csinálnék semmit és ne szóljon hozzám senki. Ha a párom hozzám szól, robbanok, de nem csak ő idegesít most, hanem minden. Nem tudom mi ütött belém, lehet fáradt vagyok, vagy nem tudom. Nincs valami tippetek, hogyan nyugodjak le?2013. dec. 31. 14:13
1/10 anonim válasza:
Vicc nélkül mondom, menj és verj szét valamit. Vágj valamit a földhöz, "táncolj" valami vad zenére vagy csak szimplán üvöltsd ki a lelked. Aztán szunyálj egyet. Menj el fürdeni, egyél és Kész.
2/10 Amado atya válasza:
Két deci Jäger, vagy egy hatalmas maszti.
Igény szerint a kettő kombinálva egymással.
3/10 A kérdező kommentje:
nem szoktam csak úgy inni, de egy feles pálinka megteszi szerintetek?...vagy kettő?
2013. dec. 31. 14:33
5/10 zsofijeli válasza:
Szerintem nem ismered a gyurmalint(rendelni itt lehet:gyurmalin.hu) és aaz egy gyurma ami pattog,nyúlik,szakad és hasad.De jó a stressz oldására is meg az irodában vagy a munkahelyen.Vegyél egy ilyet mert én is vettem (szoktam stresszes lenni) és akkor mindig jól jön.De jól le is köt és kiváló játékszer gyerekeknek és talá még felnőttnek is!!
6/10 anonim válasza:
Legjobb ilyenkor a sportolás,fussál le néhány kilométert.
7/10 anonim válasza:
És ha lelépnél egy-két napra egyedül lenni? Nekem ez szokott segíteni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A futás és a lelépés is tetszik.. főleg a lelépés :\ de egyelőre maradt a pálinka, és igen, használt :)
2013. dec. 31. 15:26
9/10 anonim válasza:
menj el bokszolni, vagy verj meg valakit.
10/10 anonim válasza:
Kecsap kólával, az mindig segít. Igyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!