Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Feszültség oldására van...

Feszültség oldására van valami tippetek?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan feszült vagyok, a párommal sem tudok normálisan kommunikálni, érzem magamon, hogy nem jó, de egyszerűen csak ülnék magamban, nem csinálnék semmit és ne szóljon hozzám senki. Ha a párom hozzám szól, robbanok, de nem csak ő idegesít most, hanem minden. Nem tudom mi ütött belém, lehet fáradt vagyok, vagy nem tudom. Nincs valami tippetek, hogyan nyugodjak le?
2013. dec. 31. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Vicc nélkül mondom, menj és verj szét valamit. Vágj valamit a földhöz, "táncolj" valami vad zenére vagy csak szimplán üvöltsd ki a lelked. Aztán szunyálj egyet. Menj el fürdeni, egyél és Kész.
2013. dec. 31. 14:19
 2/10 Amado atya ***** válasza:

Két deci Jäger, vagy egy hatalmas maszti.

Igény szerint a kettő kombinálva egymással.

2013. dec. 31. 14:32
 3/10 A kérdező kommentje:
nem szoktam csak úgy inni, de egy feles pálinka megteszi szerintetek?...vagy kettő?
2013. dec. 31. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Meg a maszti!!!!
2013. dec. 31. 14:35
 5/10 zsofijeli válasza:
Szerintem nem ismered a gyurmalint(rendelni itt lehet:gyurmalin.hu) és aaz egy gyurma ami pattog,nyúlik,szakad és hasad.De jó a stressz oldására is meg az irodában vagy a munkahelyen.Vegyél egy ilyet mert én is vettem (szoktam stresszes lenni) és akkor mindig jól jön.De jól le is köt és kiváló játékszer gyerekeknek és talá még felnőttnek is!!
2013. dec. 31. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Legjobb ilyenkor a sportolás,fussál le néhány kilométert.
2013. dec. 31. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
És ha lelépnél egy-két napra egyedül lenni? Nekem ez szokott segíteni.
2013. dec. 31. 15:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A futás és a lelépés is tetszik.. főleg a lelépés :\ de egyelőre maradt a pálinka, és igen, használt :)
2013. dec. 31. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
menj el bokszolni, vagy verj meg valakit.
2014. jan. 1. 19:03
 10/10 anonim válasza:
Kecsap kólával, az mindig segít. Igyad.
2014. jan. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!