Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy birkózzak meg a stresszel?

Hogy birkózzak meg a stresszel?

Figyelt kérdés

Az életem stresszes, ezzel nem tudok mit kezdeni, változtatni nem tudok és nem is akarok rajta. Egyetemen tanulok, amit el akarok végezni.

A gond csak az, hogy ettől a "gyomorörcsbeugrik, kézizzad, agyzsibbad" érzéstől már frászt kapok! Egyszerűen rosszul leszek, ha megérzem ezt, pedig jó sokszor éltem már át, és fogom is még a jövőben. Mindenki ennyire utálja a stresszt, vagy csak én vagyok ilyen idióta?!

2013. nov. 3. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A stressz bizonyos mertekig jo, utana karos. Egyreszt neked kell megvaltoztatni a felfogasod, hogy "lazabban" allj hozza, masreszt kell olyasmiket csinalnod, amik segitenek kicsit kikapcsolni: sport, zene, baratok, stb.
2013. nov. 3. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha egy célért úgy küzdesz,hogy mindent megtettél érte,és mégsem sikerült elérned,akkor nem te vagy a hibás!Szóval,ha tudod,hogy megtettél mindent,akkor nyugi.Meg nem csak egy lehetőséged van,sőt bármikor javíthatsz.Ha valamikor olyan van,hogy elszúrsz egy lehetőséget,akkor a következőre jobban figyelsz kicsit,kérsz mástól segítséget,és így kijavíthatod az előzőt!Szurkolok neked!Sok szerencsét a továbbiakban!Ne félj,elfogod végezni az egyetemet!
2013. nov. 3. 23:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Viszont nem azzal van a problémám, hogy nem vagyok elég kitartó, nem küzdök, nem vagyok szorgalmas. Mindig megteszem, ami tőlem telik.

Egyszerűen rosszul leszek a stressztől, és próbálom leküzdeni, ami nem megy, ezért még idegesebb vagyok...

Á, hagynom kellene mindent a francba és aludni egy nagyot :D

Egyébként tényleg köszönöm a biztatást, majd csak lesz valahogy... :)

2013. nov. 4. 00:08
 4/4 anonim ***** válasza:

amúgy valóban,az alvás a legjobb stresszoldó.

ha teheted délutánonként is iktass be 1-1.5 óra szunyát.

2013. nov. 4. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!