Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan birkózzak meg evvel? Voltatok ilyen helyzetben?
Ne haragudj, de annyira nem tudom elviselni az olyan felfogású embereket, mint te, kérdező!
Értsétek már meg, egyszer és mindenkorra, hogy vannak fontosabb dolgok az életben, mint az, hogy kézen fogva sétáljatok a duna korzón...Igen, kell ilyen is, de fogjátok fel, hogy sajnos, ahogy már említette az előttem szóló is, ez a nagy büdös magyar valóság..
A másik része meg az, hogy neki előtted is volt élete, szerettei, családja..ne várdd már el tőle, hogy ne foglalkozzon velük miattad!
22L
És hogy álltok anyagilag, ha nem ennyit dolgozna nem lenne + meló akkor nem jönnétek ki?
Mármint 2 fizetésből?
Vagy nem fogad el tőled több pénzt , esetleg külön kasszán vagytok?
Ja, egyébként menj el te is dolgozni, lehet hasznosabban töltenéd a szabadidőd, amit arra szánsz, hogy a párodat szapulod a nem létező szabadideje miatt.
22L
Én nem hiszem, hogy a testvérének úgy kelljen segíteni, hogy a család rovására menjen.
A testvére ne úgy építkezzen, hogy az ilyen nehézséget okozzon, mert sok építkezés ment a házasság rovására. Az meg még rosszabb, ha másnak a házassága is megsínyli.
Beszélj a férjeddel. Mond el neki, hogy ez neked nem jó így. Nem azért házasodtatok össze, hogy másnak a jóléte miatt te hátrányt szenvedj. Ez ezzel nem magyarázható. Ne ti oldjátok meg a testvér gondját. Ezt nem is várhatja el tőletek.
hát az építkezés megkezdése előtt ezt már megbeszélték, szóval segíteni fog, ebbe nem szabad beleszólni
ezt kell szeretni, ezen kár agyalni, foglald el Magadat, ezen mindenki túl esik, ez van, sajnálom N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!