Milyen jó puskázási tippetek van amivel nem bukok le?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom nem szép puskázni de egyszerre rengeteget kell tanulni más tantárgyakból és muszály ehhez folyamodnom. :(2014. szept. 24. 19:13
11/14 anonim válasza:
Ahelyett hogy itt lógsz a GYIK-en, fogod magad, elmész tanulni... ki tudja, talán még ötöst is kapsz
12/14 anonim válasza:
Nincs értelme, régebb egyszer-kétszer rákényszerültem. Sok volt a tanulnivaló s nem jutott annyi időm rá.
Ha csak átnézed az anyagot akkor is egy 3-as megvan. Időigényesebb, mint kis lapokat nyomtatni meg írni, de bármilyen helyzet adódik nincs gebasz.
13/14 anonim válasza:
Én tanítottam. Mindent látunk! Ha egy diák nem a papírt nézi hanem az ölét vagy lefele bámul, az a tanári asztaltól látható. De nem minden tanár hülye, lehet jóindulatú is. Meg ha egy idióta ötös dogát ír hirtelen, az gyanús. Higyjétek el, nem vagytok okosabbak a tanárnál.
14/14 anonim válasza:
Szerintem okosabb vagyok egy olyan tanárnál, aki a higgy-et higyj-nek írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!