Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen jó puskázási tippetek...

Milyen jó puskázási tippetek van amivel nem bukok le?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom nem szép puskázni de egyszerre rengeteget kell tanulni más tantárgyakból és muszály ehhez folyamodnom. :(

2014. szept. 24. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett hogy itt lógsz a GYIK-en, fogod magad, elmész tanulni... ki tudja, talán még ötöst is kapsz
2014. szept. 27. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Nincs értelme, régebb egyszer-kétszer rákényszerültem. Sok volt a tanulnivaló s nem jutott annyi időm rá.

Ha csak átnézed az anyagot akkor is egy 3-as megvan. Időigényesebb, mint kis lapokat nyomtatni meg írni, de bármilyen helyzet adódik nincs gebasz.

2014. okt. 12. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
43%
Én tanítottam. Mindent látunk! Ha egy diák nem a papírt nézi hanem az ölét vagy lefele bámul, az a tanári asztaltól látható. De nem minden tanár hülye, lehet jóindulatú is. Meg ha egy idióta ötös dogát ír hirtelen, az gyanús. Higyjétek el, nem vagytok okosabbak a tanárnál.
2014. okt. 17. 04:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem okosabb vagyok egy olyan tanárnál, aki a higgy-et higyj-nek írja.
2016. dec. 9. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!