Bevált puskázási tippek? Légyszi normálisat és hasznosat!
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 01:17
1/6 anonim válasza:
Szerezz árcimkézőt vagy öntapadós papírt. Erre írd fel a dolgoka. Vegyél néhány Zebra tollat aminek kivehető a tollbetéte és ragaszd fel erre. Én árcimkézővel csináltam ami egy picit magasabb mint a tollbetét kerülete tehát egy kicsit le kellett vágnom a cimkéből mert különben nem lehetett volna vissza tolni a tollba vagy bele is ment csak nem jött volna ki simán.
1 tollba elfért kb 6-7 cimke. Ha jó kis betűvel és hegyes ceruzával írsz akkor sokminden belefér egy tollba (évszámok, fogalmak, szavak, jelölések...)
Talán az öntapadós papír jobb választás lehet mert azt egyszer kivágod a (betét hossza * betét kerülete) méretűre és egybe van.
2/6 anonim válasza:
Ja meg ha átlátszó a tollnak a szára az jobb sztem, mert ha kihúzod a tollbetétet akkor kisebb a kontraszt a betét (amin ugyebár fehér a papír van) és a tollszár között, ha viszont kék volna a tollszára akkor nagyobb.
3/6 anonim válasza:
Ja meg ha átlászó akkor van amit eltudsz olvasni a tollbetét kihúzása nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!