Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudtok jó puskázási módszeteket?

Tudtok jó puskázási módszeteket?

Figyelt kérdés

8.-os vagyok és holnap töri tz.-t írunk,de egész egyszerűen nem volt időm rendesen tanulni!alami jó módszert tudtok hogyan lehetne nem feltűnően puskázni?

Több ötlett is szívesen fogadok!

14/L

2015. márc. 26. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

Pl. MOST nekiállsz!

7 óra van, holnapig rengeteg az időd! Miért nem tanultál eddig? Nem a tz-re tanulunk, hanem folyamatosan, óráról órára!!

2015. márc. 26. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
2015. márc. 26. 19:08
 3/9 A kérdező kommentje:

1.Nekem van egy betegségem,ami miatt nehezen fogom fel és értelmezem a feladatoat a dolgozatnál ami nagyon megnehezíti a dolgomat és ez igaz a tanulánál is,nehezen fogom fel azt hogy mi van ida írva,ezért szeretnék puskázni,mert ott szavanként le tudnm másolni,persze amit tudok azt tudok és leírom ott is,de így egy egyoldalas kis dolgozatra is rámenne egy órám,ha nem puskáznék!

2.Kösz hogy ittvoltál,de mostmár elmehetsz!

2015. márc. 26. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyen betegség nincs. Ha túl magas a szint, keress egy másik iskolát.
2015. márc. 26. 19:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Kicsit hasonlít a diszexiához,de nem az elvileg
2015. márc. 26. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetemen telefonból puskázok, arra rá tudok tenni mindent .pdf-ben.

Amúgy néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. Például a dolgazat alá beraksz egy papírt, amire otthon kiírtál minden fontos dolgot és ha nem néz a tanár kihúzod alóla és leírod ami kell.

2015. márc. 26. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2015. márc. 26. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha e így van, akkor miért nem mentettek fel? Mi lesz veled középiskolában?
2015. márc. 26. 19:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Csak matekból meg Angolból vagyok felmentve,a többiből nem!
2015. márc. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!