Első bunyóm! Tippek? Tapasztalatok? (sürgős)
Szóval holnap akar megverni a mostmár ex haverom a sztori hosszu...
Az biztos hogy megfutamodni nem fogok és a megbeszélésre sincs már lehetőség
A lényeg hogy én magas vagyok de vékony és főleg nem izmos. Az ellenfelem pedig boxoló és jó is benne. Viszont alacsonyabb de sokkal izmosabb is. (De nem túl intelligens hozzám képest ez lehet előny?)Tippek hova üssek,milyet,mennyire erőset? Mennyi esélyem van ellene?
Ez lesz most szeptemberig?
Te se vagy túl intelligens, ha elmész.megveretni magad 😂😂
Az van hogy tapasztalat nélkül hiába elemzünk ki neked megannyi MMA küzdelmet, nem lesz eredménye.
A verekedés olyan hogy úgy leszel jobb benne ha csinálod. Ha haverod full kontakt boxol, te meg semmi hasonlót akkor nagy valószínűséggel el fog verni.
Amit talán ajánlanák az hogy valamilyen trükkel vágd földhöz. Válldobás, gáncs, lökés. De ennek is kevés esélyét látom, mert ha életedben először próbálkozol ilyennek akkor addig 3-szor átrendezi az arcod.
Szabad tudni egyébként hogy mi a verekedés tárgya?
Kb. semmi esélyed nincs ellene ha boxol és izmosabb is. Esetleg térdenrúgást megpróbálhatod arra lehet nem számít ha boxol.
Nem sok esélyed van. Neki van tapasztalata. Ha tényleg okosabb is vagy, tapasztalat nélkül azzal semmire sem mész.
Próbálj érzékenyebb pontokat támadni, mint a nyak, szívgödör, gyomorszáj, térd. De ha jó boxoló, akkor a védekezést is jól ismeri. Arról nem is beszélve, ha nincs erő az ütéseidben, akkor nem mész vele sokra.
Ha annyira verekedni akarsz (inkább megveretni magad), akkor beszéljétek meg, hogy maximum első vérig tartson. Úgy megvédted a becsületed, ha neked ez annyira fontos most, de nem sérültél meg túlságosan.
Az eddigi válaszokat köszi!
Sajnos olyan szinten kiakadt rám hogy nem adott lehetőséget megbeszélésre pedig megpróbáltam. Így már csak a bunyó maradt amit ő akar annyira nagyon én meg nem fogok megfutamodni akkor inkább verjen el habár ahogy írtátok valószínűleg ez is lesz. Olvastam hogy az áll az nagyon gyenge pont ezt vajon ő is tudja? Ha igen akkor védeni is fogja? Nem tudom valahogy kihasználni az alábecslését, tehát valószinüleg úgy jön majd hogy könnyű menet lesz ezt kitudom valahogy használni?
Igen, az állcsúcs gyengepont, 1 oda mért ütés k.o. lehet
Az én tanácsom: ha tényleg muszáj verekedned akkor üss elsőnek, keményen, ezzel általában eldől.
A haverod egy féreg, direkt erre megy ki a játék, hogy verekedjen.
Vannak ilyen véglények, akiknek az életeleme a keménykedés, meg a verekedés.
Gyávaság ide vagy oda, én nem foglalkoznék vele, ha kiverné egy fogam, az fix, hogy elperelném neki még a szülei házát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!