Szóval holnap akar megverni a mostmár ex haverom a sztori hosszu...
Az biztos hogy megfutamodni nem fogok és a megbeszélésre sincs már lehetőség
A lényeg hogy én magas vagyok de vékony és főleg nem izmos. Az ellenfelem pedig boxoló és jó is benne. Viszont alacsonyabb de sokkal izmosabb is. (De nem túl intelligens hozzám képest ez lehet előny?)Tippek hova üssek,milyet,mennyire erőset? Mennyi esélyem van ellene?
A kérdezőt azóta valószínűleg úgy elverték hogy nyilatkozni sem tud:D
2017. jún. 14. 17:43
22/31 anonim válasza:
Véged van! :)
2017. jún. 14. 18:29
23/31 anonim válasza:
Nem lehet előny az iq-tól nem leszel jobb a verekedésben egy jól bokszoló személynél és erősebb sem leszel tőle. Amúgy alapvetően az állcsúcs és a halánték jó célpon a fejen kiütési pontok, de mivel azt mondtad bokszol és jó is benne ezeket valószínűleg nem sok esélyed lesz eltalálni. Ha sikerül is eltalálnod ha rosszul ütsz fejre beletörhet a kezed. Még egy esélyed lehet ami abszolút férfiatlan megoldás ha mély rúgással próbálkozol az talán meglepheti. Vagy ha földre viszed és bírkózásba próbálod lenyomni, abba lehet nem olyan jó. Meg azt még megpróbálhatod kihasználni, hogy ha magasabb vagy gondolom a kezed is hosszabb így messzebről tudsz ütni mint ő, ha távol tartod megúszhatod a verést.
2017. jún. 14. 20:12
24/31 anonim válasza:
23 te hülye vagy.
Hiába hosszab a keze, azt se tudja mi az ütőtáv.
Amint bunyóra kerül a sor bepánikol, ellenben a bokszolónak rutin munka lesz. Ha tényleg jó akkor 2-3-at is elverne belőled.
2017. jún. 14. 20:33
25/31 A kérdező kommentje:
Gyerekek nyugi van én teljesen felvolttam készülve a verésre mert meg is érdenelten volna ezért sem akartam megfutamodni de szerencsére nem lett semmi ma reggel odajött hogy beszéljük meg és így is lett továbbra se békélt meg de mondta hogy nem fog megverni. Pedig eskü kinéztem volna belőle pláne hogy annyi embernek elmondta hogy megfog verni. De ismétlem megúsztam nem lett semmi de azért köszi a tippeket!
2017. jún. 14. 21:45
26/31 anonim válasza:
Azt is elarulod hogy miert erdemelted volna meg?
2017. jún. 14. 21:54
27/31 anonim válasza:
Honnan kölcsönöztél hoki felszerelést?
Gondolom nem olcsó...
2017. jún. 14. 22:19
28/31 A kérdező kommentje:
Nem árulom el!
Nem értem hogy jött ide a hokicucc 😂😂
2017. jún. 14. 22:56
29/31 anonim válasza:
Basszus ez egy anonim oldal nem tudja senki ki vagy... na mind1
2017. jún. 15. 01:50
30/31 anonim válasza:
Szerencsére jó vége lett. Legalábbis jobb mint egy verés.
Általánosságban azt mondják, ha verekedned kell tapasztalat nélkül egyetlen szabály van. Először üss és nagyot! Futni sem szégyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!