Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Első bunyóm! Tippek? Tapasztal...

Első bunyóm! Tippek? Tapasztalatok? (sürgős)

Figyelt kérdés

Szóval holnap akar megverni a mostmár ex haverom a sztori hosszu...

Az biztos hogy megfutamodni nem fogok és a megbeszélésre sincs már lehetőség

A lényeg hogy én magas vagyok de vékony és főleg nem izmos. Az ellenfelem pedig boxoló és jó is benne. Viszont alacsonyabb de sokkal izmosabb is. (De nem túl intelligens hozzám képest ez lehet előny?)Tippek hova üssek,milyet,mennyire erőset? Mennyi esélyem van ellene?

2017. jún. 13. 23:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Vesztes helyzet. Az inteligencia semmit nem ér egy olyan bunyoban ami 1v1, és hát eszközt használni a bunyoban az is becstelen. De figyelemre méltó hogy az esélyed csak nem nulla akkor is mész. Sok sikert.
2017. jún. 14. 06:06
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Kuporodj le magzatpózba és sírj, hátha megsajnál. Az a gond, hogy a magasságod inkább hátrány, mint előny.

Viccet félretéve ne menj bele. Ha intelligens vagy, legyél annyira az, hogy tudod mikor kell valami elöl kitáncolni, főleg, hogy nem is te vagy a kezdeményező.

2017. jún. 14. 06:42
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

mentő legyen készenlétben...

amúgy mi változik a verekedés (verés) után kettőtök kapcsolatában? :)

2017. jún. 14. 07:40
 14/31 anonim ***** válasza:

Nem fog menni.. Az erő vele van

Én már gyújtom is a gyertyát

2017. jún. 14. 07:53
 15/31 anonim ***** válasza:
Sok sikert! Majd írd mi lett. :)
2017. jún. 14. 08:04
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján bucira fogja verni a fejed vagy ha kímélni akar akkor az arcodat nem üti meg. Majd írd meg mi volt.
2017. jún. 14. 08:26
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha lesulyedsz egy izomagyu szintjere, akkor meg is erdemled a verest.
2017. jún. 14. 09:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy gondolom azért a kérdező sem ártatlan ha ennyire nem akarja leírni mi a vita tárgya.
2017. jún. 14. 10:53
 19/31 anonim ***** válasza:

Az ilyen beszólásokból hogy holnap szét lesz verve a fejed legtöbbször úgy se lesz semmi.

Ha mégis ő jár rosszul mert mint sportoló komoly büntetést is kaphat

2017. jún. 14. 12:21
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ne állj ki ellene!

Én boxoló vagyok, tudom miről beszélek!!

Még ha csak 1 éve csinálja akkor is kinyír, de ha még több (?) hát nem is mondom . .

Nagyobb ütőereje van, gyorsabb, teknikásabb, erősebb, jobb az állóképessége és mentálisan is erősebb mivel bokszon megszokta a bunyót.

"Tippek hova üssek,milyet,mennyire erőset? Mennyi esélyem van ellene?"

Nincs lételeme a kérdésnek. Alapból ütni sem tudsz, tudod egy JÓ ütés nem egyszerű. Ő az egész testsúlyát beleviszi és gyorsan/pontosan fog ütni. Ráadásul egy bokszoló távolabbra is tud ütni.

De nem is sorolom az előnyeit, ennyi csak elég volt hogy meggondold magad.

2017. jún. 14. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!