1 gyermekes- (örökbefogadott) anyának mennyire nehéz párt találni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 27. 15:15
1/6 anonim válasza:
Ember függő, ezt neked kell megtapasztalni, persze ha te vagy az anya.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a kérdés szempontjából lényegtelen hogy a gyerek örökbe fogadott-e vagy vér szerinti. Sok mindentől függ, pl az anya mennyire nyit új kapcsolatok felé, hova szokott eljárni stb. Nagyon sok nőnek sikerült, akár több gyerekkel is, többek között az én anyukámnak is, ezelőtt 20 éve.
3/6 anonim válasza:
Nálam sose volt kizáró ok az, higy van a lanynak, hölgynek gyermeke.... De amúgy érdekes, mert azok a nők akiknek van gyermeke, pont hogy ők nem akarnak elköteleződni, és pont ilyen nő csalt meg....
Most ujra keresem azt a nőt, akivel boldog lehetnék, és nem kizáró ok a gyermek.
4/6 A kérdező kommentje:
De az egészen más, ha a nő örökbefogadott gyermeket... nem?
2017. aug. 27. 17:11
5/6 anonim válasza:
Miért lenne más? A férfi és a gyerek között akkor is ugyan olyan minőségű lenne a kapcsolat mintha a nő vér szerinti gyereke lenne. Ha a nő nem mondja el a férfinak azt se tudná meg hogy örökbefogadott.
6/6 A kérdező kommentje:
a 3-as válaszolónak írtam, mert hogy azt gondolja, az olyan nő akinek gyermeke van nem hűséges.. De az örökbefogadásnak semmi köze nincs a hűséghez, megcsaláshoz..meggondolatlansághoz..stb..
2017. aug. 27. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!