Lehetséges, hogy én azért vagyok, hogy megtanítsam az embereket párt találni?
Ez marha hülyén hangzik,de az utóbbi 5 lartnerem akikkel együtt voltam,mind utánam megtalálták a párjukat és azóta vagy házasok,vagy együtt élnek vagy gyerekük van.
Olyan érzésem van,hogy amikor elkezdek egy férfival szorosabb kapcsolatot kialakítani,rájövök,hogy mennyire nincsenek tisztában a nőkkel. Mind kapcsolati szempontból,mind szexuálisan "tanítom" őket,olyan érzésem van,hogy ha meg is bántom őket,de el kell mondanom,higy mit és miért csinálnak rosszul segítek nekik. Aztán amikor szétmegyünk, rá 1-2 hétre újra találkozunk mert ("nem tudom az életem nélküled elképzelni,legalább engedd hogy még egyzer lássalak és beszéljünk") és látom hogy mennyire ragaszkodnak hozzám. Azután valami fordulat következik és negtalálják a párjukat. Esküszöm, ez a forgatókönyv legalább 5x lejátszódott az utóbbi 3 évben. Értem én,hogy minden kapcsolatban tanul újat az ember és okul a hibáiból,de mi ez a dolog,hogy utánam mindenkire rátalál a (látszólagos) nagy ő?
Pont most néztem meg a facebookos adatlapját a legutóbbi páromnak, augusztusban lett vége köztünk, karácsonyra már az új bnőjénél voltak,és a nő két gyerekével játszik. Full idill,amit nekem mindig megélt,hogy mire vágyik.
Valakinek egy jó gondolata?
Ezaz,hogy én nem családalapításra utazok,többnyire ők akarnak már házasodni az első 3-4 hónap után...szóval a feltételezések rosszak. Fiatal nő vagyok, csinosnak mondott, a férfiak meg többnyire nem olyan helyesek és nálam idősebbek (nekem egy tipus jön be és az nem a brad pitt fajta).
Arra is gondoltam,hogy önbizalmat kapnának tőlem? Mert nekem ők nagyon azbeseteim és ezt folyamatosan a tudtukra is adom,sőt,most hogy végiggondolom sokuknak én tettem helyre az önbizalmukat a dícséreteimmel és bíztatásommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!