Mi a fiú neve? Többi lent
Tegnap voltam Gödön a Duna-parton és a parttól kicsit feljebb vannak kajáldák és kellene nekem az egyik diákmunkásnak a neve, mert nagyon tetszik. Azt tudom, hogy már tavaly is ott volt diákmunkán. Kb 14-15-16 éves, 160-165 cm körüli magas (lehet hogy 1-2-3 cmrel magasabb). Térdig érő szürke színű rövidnadrágot viselt, egy Addidas Superstar volt rajta (maga a cipő fehér volt, de az Adidas csíkok zöldek voltak). Fogalmam sincsen, hogy milyen színű pólóban volt, de az biztos hogy sötét színű volt a pólója.
Kérek valakit, aki esetleg felismerte őt, az írja le a nevét itt vagy üzenetben, mert nagyon-nagyon fontos lenne megtudnom hogy ki ő.
A negatív és haszontalan válaszokat kerüljük, kérlek.
Ha valaki már volt első látásra szerelmes, akkor az tudja, hogy ez nekem most milyen érzés, úgyhogy tényleg kérek mindenkit, hogy ne írjon bántó és okoskodó válaszokat.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :)
Vass Szilárdnak hívják!
Egyébként meg: Olyan NEM létezik ,hogy szerelem első látásra! (Szerelmes nem lehetsz olyanba ,akivel egy szót sem beszéltél még életedben)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!