Miért hiszik sokan, hogy ha valaki lány, annak könnyebb párt találni?
Sok kérdést olvasgattam itt mostanában és gyakran előkerült az a válasz hogy "ne aggódj, lány vagy, biztos találsz magadnak párt" vagy valami hasonló.
Miért van ez? Lányoknak/nőknek tényleg könnyebb párt találniuk?
Ez csak egy példa, lehet véletlen is, de van egy fiú ismerősöm akivel itt beszéltem, és épp azon voltunk, hogy mindkettőnk kapjon innen másoktól üzeneteket.
Ha kicsit megerőltettem magam, én akár ötöt is kaptam reggelre, neki meg össze kellett bogarásznia minden kérdést, hogy egy gyenge kettő-három összejöjjön.
Eddig szilárdan vallottam, hogy mindkét nemnek ugyanolyan nehéz ismerkedni, de ez a nézet kezd bennemem felborulni. Nem akarok önelégültnek p.csának tűnni, (te jó ég távol álljon tőlem) ez pusztán egy saját tapasztalat, csak gondoltam leírom.
De nyilván függ az adott személy külső-belső tulajdonságaitól, viselkedésétől stb, hogy milyen hamar talál magának párt.
(18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!