Túl nagyok a melleim és úgy érzem ez miatt sokan nem fogadnak el. Mit tegyek?
Mekkorák a melleid?
Kaptál megjegyzést szemtől szembe vagy a hátad mögött beszéltek ki?
Tudom milyen érzés, mert régen(10-12 évesen)nekem is nagy melleim voltak a korosztályomhoz képest, most meg 15 évesen azzal szekálnak, hogy lapos vagyok.
Red Vixen jól mondja. Te nem tehetsz arról, hogy nagyok a melleid. Akik ezért beszólnak, felszínes gyökerek, és csak rosszat akarnak neked, mert buták.
És hidd el, a nagy mellek jól fognak jönni.
Másnak meg az a baja, hogy nincs melle.
Van itt egyáltalán valaki, aki nem vernyog valamin?
Kedves 7-es!
1. válaszoló vagyok, és amennyiben rám értetted a ,,más azért vernyog, mert nincs melle",egyébként nagyon aranyos, kifinomult megjegyzést, üzenném, hogy én tökéletesen meg vagyok elégedve a méreteimmel, nincs velük semmi bajom, otthon is, meg a suliban is már olyan sokszor megkaptam, hogy deszka vagyok, hogy már teljesen megszoktam.
Szeretem, hogy nem lebeg ide-oda amikor futok, az utcán nem bámulják 2-300 méterről a melleimet, szóval egy csomó előnnyel jár, és én örülök, hogy nincs nagy mellem:)
És végül, hogy ne legyen teljesen OFF a válaszom:
kedves kérdező, örülj, hogy nagy melled van, az a fiú, aki a legtöbbet szekál vele, annak pont hogy bejön a látvány, a lányok, akik gúnyolnak, pedig csak féltékenyek rád, amiért olyanod van, ami nekik nincs.
Szóval fogadd el magad, mert még csak 14 éves vagy, 18 éves korodig még simán nő 1-2 méretet és ha már most bajod van vele, mi lesz később?
Ja és még egy előny:neked van/lesz mit a kirakatba pakolni, míg nekem konkrétan erőlködnöm kell azért, hogy legyen egy kis dekoltázsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!