Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki mennyire akadt ki egy...

Ki mennyire akadt ki egy kerdesen ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Alapjaratban szeretek ertelmes kerdesre valaszt adni de amikor egy kis pisis szerelmi tanacsokat ker vagy olyan kerdest tesznek fel aminek semmi értelme egyszeruen kieget:D nektek mi volt eddig a legszanalmasabb/viccesebb esetetek?
2017. aug. 22. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Tényleg semmi nem tud már felhúzni, kivéve az ilyen "25-30+ évesen kamaszokra nyáladzok, ez normális?" típusú kérdések, és a rá érkező "persze, 14 éves kortól már legális ;)" válaszok.
2017. aug. 22. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:
90%-ban röhögni szoktam az oldalra feljönni. Ritkán írok bárhova, inkább csak olvasgatom a kérdéseket és a válaszokat, rengeteg jó van amin jobbakat elhet röhögni mint pár direkt poénon.
2017. aug. 23. 01:01
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
A sokadig megfontolatlan kérdés elolvasásakor elhatároztam, hogy jó pár hétig nem térek vissza erre az oldalra.
2017. aug. 23. 01:43
 14/16 anonim ***** válasza:
15%

Nem szoktam, bár a "már egy hónapja menstruálok, de orvoshoz menni luxus" - kérdésektől a plafonon vagyok.

Aztán mikor megírom, hogy kb. RÖGTÖN orvos, akkor én vagyok a hülye. Nokomment.

A válaszadók sötétsége néha inkább kiakaszt.

2017. aug. 23. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:
A humorosnak szánt humortalan kérdések elég kiakasztóak tudnak lenni.
2017. aug. 23. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:
35%
le tudnátok pontozni, kérlek? 0%-t el akarom érni
2017. aug. 23. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!