Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek igaz amiket ezen...

Szerintetek igaz amiket ezen az oldalon írnak a hvp vírus-ról és a vakcináról? (link a kérdésen belül)

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 18. 16:50
 1/7 A kérdező kommentje:

Gondolok be linkelek egy ellentétet is ami az HPV vírusról és a vakcináról is egész mást állít.

[link]

2010. okt. 18. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
ha behozná az oldalt megmondanám
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyira, hogy be sem jön.
 4/7 A kérdező kommentje:
Baszus az előbb még bejött.
2010. okt. 18. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen ingyenes doménekre bejegyzett oltás-ellenes, összeesküvés elméletes honlapok hatalmas hazugságok, az összes story kitalált, és egy hozzáértő már a 2. mondatnál abbahagyja az olvasásukat annyira ordít róluk a "hozzá nem értés".

Csak megpróbálják tudományos köntösbe bújtatni a baromságaikat és XY "világhírű" külföldi tudósokra hivatkoznak, akik vagy nem is mondtak sose olyat, vagy nem is tudósok...

Egy a céljuk, hogy az "alternatív" gyógymódot eladják jó pénzért, mely sz@rt sem ér (pl: ilyen-olyan vitamin, varázstea, gyógylóhúgy stb.)

Vagyis ezek megtévesztő reklámoknak tekinthetőek.

Amúgy remélem, hogy soha többé nem is lesz olvasható.

2010. okt. 18. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos van rajta igazság (nekem bejött).

Az pl. igaz, hogy méhnyakrákot nem csak HPV okozhat. Tehát oltás ide vagy oda, a szűrővizsgálat nem kerülhető ki, csak az véd 100%-osan, ha rendszeresen jársz és időben felfedezik. Az oltás csökkenti tehát a kockázatot, de nem zárható ki a veszély.

Az is igaz, hogy MINDEN oltásnak van kockázata, és előfordulhatnak mellékhatások. Hogy konkrétan mindaz igaz-e, amit felsoroltak, nem tudom.

A többit nem tudom megítélni. Szerintem valóságalapja lehet, de el tudom képzelni, hogy mindkét oldal azt a részt domborítja ki jobban, ami érdekében áll. Az ellenzők a mellékhatásokat és a bizonytalanságokat, a gyógyszergyártók az előnyöket.

Az az igazság, hogy a tavalyi influenza-hisztéria után én már senkinek sem hiszek. Viszont a himlő az oltás miatt tűnt el Földről. Biztos van néhány szükséges oltás, de hogy mind kell-e... nem tudom.

2010. okt. 19. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:
huha na most aztán már végkép össze zavarodtam most akkor kinek is lehet hinni és kinek nem?
2010. okt. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!