Szerintetek igaz amiket ezen az oldalon írnak a hvp vírus-ról és a vakcináról? (link a kérdésen belül)
Gondolok be linkelek egy ellentétet is ami az HPV vírusról és a vakcináról is egész mást állít.
Az ilyen ingyenes doménekre bejegyzett oltás-ellenes, összeesküvés elméletes honlapok hatalmas hazugságok, az összes story kitalált, és egy hozzáértő már a 2. mondatnál abbahagyja az olvasásukat annyira ordít róluk a "hozzá nem értés".
Csak megpróbálják tudományos köntösbe bújtatni a baromságaikat és XY "világhírű" külföldi tudósokra hivatkoznak, akik vagy nem is mondtak sose olyat, vagy nem is tudósok...
Egy a céljuk, hogy az "alternatív" gyógymódot eladják jó pénzért, mely sz@rt sem ér (pl: ilyen-olyan vitamin, varázstea, gyógylóhúgy stb.)
Vagyis ezek megtévesztő reklámoknak tekinthetőek.
Amúgy remélem, hogy soha többé nem is lesz olvasható.
Sajnos van rajta igazság (nekem bejött).
Az pl. igaz, hogy méhnyakrákot nem csak HPV okozhat. Tehát oltás ide vagy oda, a szűrővizsgálat nem kerülhető ki, csak az véd 100%-osan, ha rendszeresen jársz és időben felfedezik. Az oltás csökkenti tehát a kockázatot, de nem zárható ki a veszély.
Az is igaz, hogy MINDEN oltásnak van kockázata, és előfordulhatnak mellékhatások. Hogy konkrétan mindaz igaz-e, amit felsoroltak, nem tudom.
A többit nem tudom megítélni. Szerintem valóságalapja lehet, de el tudom képzelni, hogy mindkét oldal azt a részt domborítja ki jobban, ami érdekében áll. Az ellenzők a mellékhatásokat és a bizonytalanságokat, a gyógyszergyártók az előnyöket.
Az az igazság, hogy a tavalyi influenza-hisztéria után én már senkinek sem hiszek. Viszont a himlő az oltás miatt tűnt el Földről. Biztos van néhány szükséges oltás, de hogy mind kell-e... nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!