Ez vírus? ( foto. és vmi link) lennt tovább
Figyelt kérdés
ma kaptam egy linket és voltam olyan bolond h megnézzem ...nektek nem volt mostanság ien ?:S:S msnen v facebookon ?2010. okt. 17. 21:34
2/6 A kérdező kommentje:
kaptam egy linket : ien formában --> Foto :D és ekkor vmi link ás rákatt és vmi myspace jött ki
nekem nincs myspacem ha ez vmit segit
sajnos többet nem tusok mondani
de azota lefagy az egér kilép msnböl..és ezt kb 20percenként
2010. okt. 17. 21:47
4/6 anonim válasza:
az, és amikor kifagysz, küldöd tovább másoknak
5/6 A kérdező kommentje:
és ilyenkor mi a teendő? kérlek segítsetek
telepítsem újra msn-t ?:S
2010. okt. 17. 21:58
6/6 anonim válasza:
Hát jó lenne újrazúzni, de akkor is megmarad. Sőt, folyamatosan mindenkinek küldözgeted azt a sz*rt, ami marha idegesítő ám!!! Sok okos ismerősöm van akitől ilyeneket kapok, bár mostanában már annyira nem, kezdi észrevenni mindenki, hogy .exe kiterjesztésű a fájl amit küldenek... Ez nem volt gyanús? Na mindegy. Lényeg, hogy folyamatosan küldözgetni fogod mindenkinek tudtod nélkül amíg újra nem rakod a windózt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!