Mit éreznek az olyan kérdezők, akiknek a kérdésére abszolút nem jön válasz itt az oldalon?
1. "A kérdésemben felvetett szituáció, téma biztos senkit sem mozgatott meg."
2. "Olyan fejtörő kérdést sikerült feltennem, hogy senki sem tudott rá épkézláb választ adni?"
3. "Na, már a GYK-n se bagózik rám senki, mostmár tényleg fogom a kardomat és beledőlök. Ez volt az utolsó mentsváram."
További variációk? Előfordult már itt valakivel, hogy egyáltalán nem jött válasz, még később sem? Mi volt a reakciótok erre, ill. hogy éreztétek magatokat? Vagy semmi különös nem történt?
Én olyankor nem válaszolok, ha:
-a plafonig felbsz a kérdező tájékozatlansága pedig csak az neten kellene kicsit körülnéznie
-milió karakteres kifejtésben zúdítja a gondolatait
-annyira rám jellemző lenne a válasz, hogy megismernének ismerősök
-nem érzem magam megszólítva és/vagy nem értek hozzá
#7 Olyan nincs, hogy senkit nem érdekel. Még a hatszáznyolcvanadik "Alacsony vagyok, lehet barátnőm?" kérdésre is lelkesen válaszolgatnak. :D
Én leginkább az olyan kérdéseket ignorálom, amikre magától értetődő a válasz, vagy ami értelmetlen, tele helyesírási hibákkal, és látszik a kérdező írásmódján, hogy nincs túl sok minden a fejében, úgysem fogná fel a a válaszokat.
Én úgy gondoltam, hogy nem tudnak válaszolni. Például erre nem jött válasz:
Milyen irodai tűzőgépet vegyek?
Aztán más megfogalmazásban is kérdeztem később hátha:
Irodai tűzőgépekből melyik márkák a megbízhatóbbak?
Arra jött válasz de lényegtelen, haszontalan. Gondolom a legtöbben csak vesznek valamit és kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!