Nők, ti ezen az oldalon az alábbiak közül melyik kérdést unjátok már a legjobban?
Na ugye a pasik folyton tesznek fel ide unalmas és idegesítő kérdéseket:
- Minden nő a pénzre,a luxusra megy?
- minden csajnak csak az izmos, jóképű pasik kellenek?
- Csajoknál szóba sem jöhet az átlag vagy az alatti külső?
- Itt minden csajnak csak az számít,hogy a pasinak milyen autója van,és az alapján dönt arról, hogy jár-e vele vagy sem?
Ha esetleg valamit kihagytam,akkor írjátok meg. :) A másik kérdés még az,hogy az ilyenek szerintetek alkalmasak kapcsolatra? Mert szerintem a 90%a egy nőgyűlölő, önbizalomhiányos. 22/L
Ezeket így sorban mindet.Amit kihagytál az a," baj-e, hogy csak ekkora méretű a péniszem?"+ a kövér nőknek szóló "jó tanácsok:fogyjál le, bálna vagy"(mintha enélkül az illető nem tudná..
A nők is fárasztóak a "saláta puncim van, kicsi a mellem, nagy a mellem, ez baj?" című kérdésekkel.
Lehetek e terhes.
Hogy szedjem be a fog.gátlót.
Ez a pénisz méret megfelelő és társai..
A nőknek csak a kigyúrt, bunkó pasik tetszenek?
Minden nőnek bejön az ecsetfej?
A férfiaknak sokat kell gürizniük, hogy csajok legyen, a nőknek meg csak ki kell menniük az utcára és le sem vakarhatják magukról a pasikat?
Miért nem kell a nőknek a normális pasi, miért csak a kigyúrt, izmos, jóképű pasikat veszik észre?
Átlag alatti és/vagy alacsony és/vagy kövér és/vagy sovány pasiként lehet fullos/10/10-es/vékony és szép barátnőm?
A csajoknak már csak a BMW (és még nem tudom milyen márkájúak, mert nem is merem őket) számít? Ha ilyen kocsival megyek értük első randira, akkor enyém lesz a csaj?
A statisztikák szerint több a férfi mint a nő és ezért...?
Nagyon unalmas.
Kihagytam még:
1.....(itt a szám)-os fizetéssel soha nem lesz nőm és be kell érnem a maradékkal?
Ha olyan ronda vagyok, hogy senkinek sem kellek, akkor már csak a prosti marad?
1.......(itt a szám)-os fizetéssel már lehet csajokat felszedni, vagy ez nekik még mindig nem elég?
A pontoznátok-e 1-10-ig típusú kérdéseket nem unjátok ?
30/f
Én azt a jelenséget unom a legjobban, hogy a GYK-n mindenki úgy viselkedik (nők is és férfiak is), mint mikor megjelent az első valóságshow.
Előbb mindenki biztosítja a másikat, hogy az egy lepra műsor, ő soha nem nézi, egyébként is unalmas, mindenki szánalmas, aki nézi (természetesen ezt a beszélgetés összes résztvevője megteszi), majd a következő mondatban mindenki elmondja, hogy mi a véleménye Luiziána és HoséArmandó dugásáról, miért nem volt igaza GyúrósBölénynek SzolisMarcsával szemben.
Itt ugyanez megy, mindenki közli, hogy nincs egy jó kérdés, minden unalmas, mindenki a másik nemből egy hülye 3.14/fax, majd a végén kiderül, hogy ennek ellenére reggel ez az oldal az első amit megnéz, este pedig szénné kommenteli magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!