Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK! Melyik lány jön be az alábbiak közül a legjobban? (kort és indokot is irjatok )
Figyelt kérdés
Alena Shishkova:
Mila Kunis:
Maria Valverde:
Lana del rey:
2012. jún. 29. 12:25
1/34 anonim válasza:
Maria, Lana, Mila, Alena, ez a sorrend, tehát Maria.
2/34 anonim válasza:
Lehet bennem van a hiba, én nem tudnék felállítani egy sorrendet. Nekem mindegyik bejön, szóval inkább belső tulajdonságok alapján tudnék felállítani egy stabil sorrendet.
3/34 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel:
Maria
Lana
Mila
és Alena
A szőke lány egyáltalán nem tetszik, a többi mind nagyon csinos.
4/34 A kérdező kommentje:
mindegyik annyira különböző.de nekem még igy is van kedvencem külsőre :D
2012. jún. 29. 12:40
5/34 anonim válasza:
jó csaj és jó csaj között is van különbség...ezt a sorrendet úgy állítottam össze, hogy mindegyiknél egyszerre van esélyem és csak a külső alapján dönthetnék. Mindegyik bejön csak más mértékben.
6/34 anonim válasza:
Mind a 4 szép, de nekem Mila Kunis tetszik a legjobban :)
8/34 Diavolino44 válasza:
Ez nagyon erdekes, de nekem abszolult mas az izlesem mint az atlagnak ez mar megint megmutatkozik. Nekem az elso jon nagyon. Utana Maria. Mila kozep kategoria. Lana pedig kifejezetten csunya..
9/34 A kérdező kommentje:
tényleg érdekes az összes válasz :)) !
amugy azt hidtem hogy mindenkinek az első fog tetszeni a legjobban ! :D
2012. jún. 29. 13:27
10/34 anonim válasza:
Nekem az első egyáltalán nem tetszik, olyan műnek néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!