Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK! Melyik lány jön be az alábbiak közül a legjobban? (kort és indokot is irjatok )
Alena Shishkova:
Mila Kunis:
Maria Valverde:
Lana del rey:
Lana del rey, mert ő a legaranyosabb :)
15f
Ez nalam attol fugg, hogy mire kellene. Ha mindegyiknel egyforman lenne eselyem es kapcsolaot szeretnek, akkor a 3. lany mert o tunik a legaranyosabbank, viszont ha csak szexet akkor a szoke vagy Mila, mivel oket meg inakbb a dogos kategoriaba sorolnam.
19/F
Mila Kunis :) Nem is tudom kell-e magyarázni? Nagyon egyedi és szép arca van és a teste is jó.
Az első nekem is túl mű, semennyire nem izgat , képen keresztül a többivel ellentétben. Persze ha itt lovagolna rajtam nem lökném le ... A második helyezett Maria Valverde. Aranyos kislányos arca van , tetszik :)
A harmadik meg nyilván lana del rey az első kép alapján. A másodikon szörnyű :D Najó inkább ő a negyedik és a szőke modell cica meg a harmadik.
18/f ;)
Én is a legelsővel értek egyet sorrendileg, ergo Maria. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!