Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki mennyire akadt ki egy...

Ki mennyire akadt ki egy kerdesen ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Alapjaratban szeretek ertelmes kerdesre valaszt adni de amikor egy kis pisis szerelmi tanacsokat ker vagy olyan kerdest tesznek fel aminek semmi értelme egyszeruen kieget:D nektek mi volt eddig a legszanalmasabb/viccesebb esetetek?
2017. aug. 22. 19:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Nyugalom, mindjárt kezdődik a suli és eltűnnek.
2017. aug. 22. 19:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Régebben simán kiakadtam, méteres hosszú választ írtam, de most már egyszerűen megnyomom a visszagombot, és elfelejtem a kérdést. Mások már úgyis leírják előttem a véleményüket, amivel általában egyet is értek.
2017. aug. 22. 19:24
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
Semennyire sem akadok ki egy kérdésen sem, max nevetni szoktam.
2017. aug. 22. 19:24
 4/16 anonim ***** válasza:
26%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ez volt a legviccesebb/meglepőbb :D valami idióta zaklatott privátban, utána látok egy ilyen kérdést :DD

2017. aug. 22. 19:30
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
A "szerintetek terhes vagyok?" kérdésektől már a falra mászok.
2017. aug. 22. 19:41
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Utálom amikor valamelyik f#szkalap ki ír olyan kérdéseket amivel a nőket akarja lejáratni.. én elhiszem hogy vannak nők akikre tényleg illik az amit leír, de vannak sokan akik normálisak is de ő az összes nőről beszél.. vagy mikor Shawn Mendest tehetségtelennek vagy b!zinak hívják..😠😡
2017. aug. 22. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
A "Ciki hogy 13 évesen még nem volt barátom?"kérdésektől időközönként néha rámtör a wtf feeling.
2017. aug. 22. 21:00
 8/16 anonim ***** válasza:
52%

Azt írtam ugyan, hogy nem szoktam kiakadni, de azért eszembe jutott egy olyan téma, ami mégis kiakaszt egy kicsit.

Khmm, hát akkor kezdem is. :D

"Fiúk, nektek bejönnek a barna szemű, barna hajú lányok? Mit gondoltok róluk?"

Több millió ilyen lány/nő él a világban. Hogy lehet valaki ennyire általánosító?

Akkor képzeljétek el ugyan ezt a kérdést vörös hajjal, meg szőkével, meg röviddel, meg hosszúval, meg fiúváltozatban is így ráadásnak :D

"Fiúk nektek bejönne egy 168cm-es, homokóra testalkatú, formás combú+fenekű, vékony derekú, átlagos mellméretű 55kg-os lány, aki szeret sportolni, és jó humora van?"

Ez most egy általam kitalált kérdés, mert most nem kerestem egyet konkrétan, hogy bemásoljam, de ezer és ezer ilyen van az oldalon.

Konkrétan leírja a férfiak nagyrésze által elismert tökéletes alkatot, aztán megkérdezi, hogy ez bejön e valakinek.

Vagy ennyire hülye, vagy kamu, vagy csak privátokat/fényező kommenteket akar.

"Fiúk!Nagyon kövér vagyok? Mennyit kéne fogynom?

163cm/54kg"

Odaír bmeg két adatot, hogy onnan találjuk ki.

Van egy-két ilyen gyöngyszem még, ha eszembe jut, leírom.

2017. aug. 22. 21:35
 9/16 anonim ***** válasza:
24%
A válaszokon sokkal jobban kiakadnak még a válaszolók is:DDD
2017. aug. 22. 21:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Nagyom nevetekxdddddd
2017. aug. 22. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!