A Daenerys nevet lehetne-e anyakönyveztetni és ha igen milyen formában? Ti mit gondolnátok róla?
Ha már itt tartunk, a Döniz, a Denissza, És a Dionízia nevek anyakönyvezhetőek, amik nagyon hasonlítanak az általad írt névhez hangzásvilágan.
Nagyon meggondolatlan és kisebbségi hozzáállás a Trónok harcából, vagy bármilyen éppen menő sorozatból elnevezni egy gyereket.
Milyen névkérvényezések lesznek később? "KimKárdásien", "BrúszDzsenör", "Pókember"?!
> Hogy szólítanák a gyereket az iskolatársak, nevelők? Deni?
Dehogy! Felségnek!
nem gondoltam volna,hogy romák is nézik a trónok harcát.
de ha már gipsy nevet akarsz a soriból akkor a homok ellaria magyarul ella vagy elvira jobb és kevésbé nevetséges mint a denerisz.
Szerintem azért nem jó ötlet, mert nem biztos, hogy a gyereked is szeretni fogja ezt a sorozatot. Sőt! Mire ő akkora lesz, már egész más fog menni.
Anyukámék a Dallas-t nézték, mikor én születtem, meg a Szomszédokat, és külön köszönet azért, hogy nem lett valami hülye nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!