A Bellamy név anyakönyvezhető Magyarországon, vagy esetleg valamilyen más formában jelen van?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a név, kíváncsi vagyok vajon adható-e ez a név itthon2016. dec. 7. 20:51
1/10 anonim válasza:
és bella lenne a tökös beceneve?
szerinted mit kapna a suliban egy ilyen hülye névvel a többi gyerektől.
önző dolog lenne ez részedről.
én megértem,hogy the 100 rajongó vagy,de azért ez mo,nem amerika.
2/10 anonim válasza:
Lany nevnek? Azt jelenti, szepfiu...
3/10 anonim válasza:
Ja bocs, latom, fiu, csak olyan lanyos a hangzasa a jelentese ellenere :/
4/10 anonim válasza:
Szép név.
Az ügetőn is így hívják az egyik lovat.
5/10 anonim válasza:
nem anyakonyvezheto szerintem, es remelem, hogy igazam van.
6/10 anonim válasza:
Hogy vmi ertelmeset is irjak: megneztem az anyakonyvezheto magyar ffinevek listajat, es nincs rajta semmilyen formaban.
8/10 anonim válasza:
Istenem... mégegy idióta aki azthiszi azzal lesz a gyereke """egyedi""", hogy ilyen elb...ott nevet ad neki, amivel a gyerek minimum 18 éves koráig k...ára megszívja. Ha annyira tetszik változtasd meg a Te neved, ne a gyerekkel szúrj ki!
9/10 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszerű kérdés volt, nem adnám ezt a gyerekemnek, de igazából szó sem volt erről a kérdésemben, úgyhogy kérlek ne idiótázz:) Mert így az egyetlen idióta csak Te leszel.
Aki tényleg megválaszolta a kérdésemet, annak köszönet!:)
2016. dec. 9. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!