A Péntek név anyakönyvezhető Magyarországon?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 20:15
1/8 anonim válasza:
Hűha, valakinek nagyon tetszett a Robinson Crusoe... de mi lesz ha a gyereked nem pénteken születik, hanem tesz azt... szerdán! Akkor Szerda lesz a neve vagy mi?
2/8 anonim válasza:
Az Adam's family c. filmben volt Wednesday 🙂
3/8 anonim válasza:
Utolsó, volt ott Izé is, és kétlem, hogy az anyakönyveztethető név lenne akár USA-ban akár nálunk. Ettől függetlenül jó film. :)
4/8 anonim válasza:
Írd be, hogy Mta összes név, és ott kattints rá, nézd meg, ott van-e közte. Ha nem lehet anyakönyveztetni, akkor kérvényezheted, és vagy megadják, vagy nem. De mondjuk én nem hívnám így a gyerekemet, de a péntek az jó szó, csak szerintem nem annyira emberi névnek való.
5/8 anonim válasza:
Jó név az. Nekem egy havert Péntek Lacinak hivnak.
7/8 anonim válasza:
Az USA-ban bármi anyakönyvezhető, csak számnevek tiltottak.
Nálunk nem hiszem, hogy lehetne, az Akadémiához kéne folyamotni, és Rácz Judit professzorasszony elutasítja majd.
8/8 anonim válasza:
Van egy ismerősöm akinek az a (Valódi!) neve hogy Péntek Jóska..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!