A Daenerys nevet lehetne-e anyakönyveztetni és ha igen milyen formában? Ti mit gondolnátok róla?
Figyelt kérdés
#név #szőke #Trónok harca #sárkány #lánynév #anyakönyv #női név #Game of Thrones #Daenerys Targaryen #Emilia Clarke
2017. aug. 19. 22:02
1/23 anonim válasza:
Valószínűleg csak úgy hogy Denerisz.
Szerintem elég hülye dolog egy sorozatszereplő után elnevezni valakit. Főleg ha az a sorozat még csak be se fejeződött.
2/23 anonim válasza:
jáj deniszke meg kevinke, há egyem a májad!
3/23 anonim válasza:
Szerintem elég tré. A cigányoknál volt ez nagy szokás, Szamanta meg Lakatos Hoszé Ármándó....
4/23 anonim válasza:
Meggondolatlan dolog lenne, még ha volna is rá lehetőség. Hogy szólítanák a gyereket az iskolatársak, nevelők? Deni? Mondhatni, nagyon magyaros, és nagyon nőiesen hangzik.
5/23 anonim válasza:
Értem én, hogy Trónok harca, de azért ne essünk már túlzásokba :D ;)
6/23 anonim válasza:
Nekem tetszene, mert ő a kedvencem, de sajnos valszeg nem engednék a nyelvtanácik az akadémián, vagy csak kiejtés szerint. Különben is érdemes lenne megvárni a sorozat végét, mert lehet, hogy változik annyit, hogy már nem fogod kedvelni.
8/23 anonim válasza:
én értem, hogy tetszik a név, de komolyan képes lennél elrontani a gyereked életét egy ilyen névvel?
9/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!