Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én undorodom a korosztály...

Csak én undorodom a korosztályomtól? 19/l

Figyelt kérdés

2017. aug. 6. 12:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
71%
Hidd el! Én sem vagyok vele kiibékűlve. 18/f.
2017. aug. 6. 12:37
 2/32 anonim ***** válasza:
51%
Bár én már 22 éves vagyok, a te korosztályodtól ugyan úgy undorodom, mint te.
2017. aug. 6. 12:40
 3/32 anonim ***** válasza:
0%
Keress normális társaságot, mint én :D
2017. aug. 6. 12:41
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
És melyik korosztálytól nem undorodsz? És mi a probléma a korosztályoddal?
2017. aug. 6. 12:41
 5/32 A kérdező kommentje:

Minden korosztályban vannak olyan egyének, akik számomra nem elfogadható módon viselkednek, de a sajátom kifejezetten olyan, amiben nagyobb számban fordulnak elő. Alig találok értelmes embert, és azok is csak a szürke ötven árnyalatát olvassák. Nem mintha kifejezetten csak az olvasásról lenne szó, ez is csak egy hobbi, nem ez alapján ítélem meg az embereket, hanem hogy hogyan viselkednek.

Hangosak, nem lehet értelmesen vitatkozni velük mert az érvek felhozatala meghaladja a képességeiket, buták mint a bot...Volt egy osztálytársam, aki aktív nemi életet élt 15 évesen, de nem volt tisztában a ...micsodájának a felé pitésével, vagy nem is tudom hogyan kellene fogalmaznom.

Üvöltetik Mr Busta-t az utcán, a végén már én is tudtam a teljes szövegét a dalainak.

Gáznak számít, hogy szeretem az operát, hegedűt és a zongorát, mert biztos sznob vagyok és csak felvágásból hallgatok ilyeneket.

Isznak, cigiznek, rombolják a testüket amilyen módon csak lehet.

2017. aug. 6. 12:49
 6/32 anonim válasza:
48%
Bár én egy kicsit fiatalabb vagyok, mint te, de "itt" sem a legjobb a helyzet. (Csak, hogy példával érveljek: Van egy lány az osztályunkba, 2 éve jár hozzánk, azóta 6 pasija volt és nem tudom velem van-e baj, de szerintem ez nem teljesen normális ilyen korban.) Viszont már megszoktam, hogy nem kell sokat várnom a korosztályomtól, inkább barátkozok külföldiekkel:) 14/F
2017. aug. 6. 12:50
 7/32 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám, hogy undorodom tőlük, mert ismerek sok rendes embert is a korosztályomból (még ha nincs is sok közös témánk, de nem rossz emberek), de tényleg van egy olyan réteg is, ami már vállalhatatlan.
2017. aug. 6. 12:51
 8/32 anonim ***** válasza:

Sajnos ez valamiért jellemző lehet a korosztályunkra, bár kicsit én is fiatalabb vagyok. Én sem igazán tudok azonosulni velük, de remélem hogy idővel több komolyabb emberbe botlok majd. Bár undorodni azért szerintem kicsit túlzás, és hidd el, vannak normálisak köztetek és köztünk is, csak meg kell őket találni. Keress például egy olvasókört, vagy egy operaelőadás nézőterén is nagyobb eséllyel futsz bele olyanokba, akik szeretik. Persze a hasonló érdeklődés még nem jelenti azt, hogy feltétlenül normálisak lesznek a szemedben, de lehet hogy nem néznének sznobnak a hobbid miatt.

De tényleg társaság kérdése az egész, ha gondolod, tudok neked írni programokat, oldalakat, közösségeket ahol találkozhatsz "normális" fiatalokkal, bár a normális elég realítv szerintem :D (Bizonyos szempontból én se vagyok az, pedig egyáltalán nem illik rám az, amit leírtál.)

17/l

2017. aug. 6. 12:55
 9/32 anonim ***** válasza:
81%
Hjaj, elhiheted, a harmincasok között is sok a gyökér, és 25 éve is sok gyökér volt, csak nem voltak közösségi felületek, ahol lehetett volna őket látni....ez a "én más vagyok, különleges hópihe" unalmas már.
2017. aug. 6. 13:05
 10/32 anonim ***** válasza:
"Isznak, cigiznek, rombolják a testüket amilyen módon csak lehet." Igen, ez is meg volt 25 éve...punkok, alterosok, diszkósok, stb. És az idősebb, 50-60 évesek között is rengeteg a sörhasú, bagózó alkesz.
2017. aug. 6. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!