Miért undorodom egyre jobban a magyaroktól?
Csak szerintem nyomorultak?
Sokkal több állatkínzás történik itt mint pl. a skandináv országokban,és ha ott történik ilyen,súlyosan megbüntetik érte,de itt?Sokszor nem is kap érte semmit.
Külföldön is átb*sszák a saját honfitársukat,kihasználják a helyzetüket,nem fizetik meg őket,stb.
Állandóan furkálják egymást,ha neked jó,annak nemhogy örülnének és példát vennének rólad,lehúznak hogy nehogymá' neked jó legyen.Egyáltalán nem összetartóak.
Gusztustalanok,tisztelet a kivételnek.
Háát... Én mondjuk ismerek facebookon 200 embert, ez a 200 az én közvetlen ismerőseim. Szóval nem a testvérem barátjának a szobatársának a testvére.
Egyik sem ilyen, egyik sem kínoz állatokat, mindegyik normális. Bele értve engem. Szerintem rossz embereket ismersz meg
#1 - Mert ettől aztán jobban érzed magad, hogy a románokat és a szlávokat pocskondiázod, nem ? Tipikus mentalitás, amelyben semmivel sem jutunk feljebb csak azzal, ha a másikat lejjebb nyomjuk.
Az ilyen gondolkodás nem mondom , hogy kizárólag a magyarokra érvényes, mert nem volna igaz, de tény, hogy egyre többször van jelen a mindennapokban.
Az emberek frusztráltak, gondterheltek, stb. , és ezért észre sem veszik sokszor, hogy milyen közönségessé válnak megnyilvánulásilag és gondolkozásilag is.
Azért mert nem vagy tisztában azzal, hogy ilyenek nem csak nálunk, magyaroknál vannak, hanem az egész világon.
És rossz embereket ismersz, talán azért.
Van itt sok ember,aki megválthatná az országot...csak amíg nincs összefogás,hanem ez e meghunyászkodó magatartás van,addíg itt nem változik semmi.
Az nem változtat a sorsunkon,hogy szídjuk az országot. Sőt,inkább észre kéne venni,hogy közös célunk az,hogy itt jobb legyen.
Sokmindent mondanak a szerbekről,főleg rosszakat...Ám én egy dolgot nagyon becsülök bennük. Azt,hogy nacionalisták. Mi is lehetnénk azok. Ez szerintem jó tulajdonság. Lám a szerbek most sem csicskulnak be,hiába fenyegetik őket azért,hogy hagyják abba az oroszokkal a kereskedést. Ha őnekik az jövedelmező,akkor miért ne csinálnák. Érdekes,mi meg mindíg meghunyászkodunk mindenki előtt. Na ezen kéne változtatni.
Nem gusztustalan, csak néhány életszemléletet kéne változtatnunk magunkon.
Àm erről eszembe jutott egy vicc:
Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!