Az embereknek mi bajuk a Gamerekkel? Miért nézik le őket olyan sokan? (Hosszú lesz, többi lent)
Az emberek miért csak azokat nézik le akik játszanak? Azokkal mi van akik olvasnak? Vagy filmet/sorozatot néznek? Őket miért nem nézi le senki? Rengeteg játék van ami sokkal jobb, mint a mai filmek többsége. Vannak amelyek vetekszenek vagy akár le is nyomják a könyvek által nyújtott élményt.
Engem nem érdekel ki mit szeret, nem nézek le másokat amiatt ha különbözik az ízlésünk.. de mások miért nem képesek ugyan erre? Értem én, hogy különbözőek vagyunk.. de meg sem akarják érteni, miért jók a játékok. "Állandóan csak nyomkodod azt a hülyegépet". Mert az miért is jobb ha barátok köztöt nézek a TV-ben meg éjjel nappal BP-et? Miért olyan rossz, hogy a barátaimmal beszélgetek közben meg jól is érezzük magunkat? A sztori orientált játékokról nem is beszélve. Nem is írok tovább csak felmérgelem magam :D
Csak a buták nézik le a gémereket és ez fordítva is igaz.Sok "gamer" nem tudja elviselni hogy más meg inkább bulizik.
A normális ember nem foglalkozik a másikkal.Csak a saját dolgával.
Azért ez nem így van utolsó.
Ha valaki bulizó,akkor az "menő",ha gamer,akkor az "lúzer".
Ez a közfelfogás.
Szerintem ennek valahol a szexhez van köze,mert azt hiszik,aki bulizni járt,sok emberrel szexel,aki viszont gamer,az biztos ronda is,és nem akar vele szexelni senki.
Én pl rendszeresen sportolok,de inkább nézek sorozatot,vagy filmet,minthogy társaságban legyek.
Nem nagyon érdekel az,hogy mindig emberek legyenek körülöttem,engem lefárasztanak,idegesítenek egy idő után.
Szerintem naplopóknak gondolhatják őket
Amúgy én nem tudom, nekem nincs bajom velük.
Minden korban van, amit divat lenézni.
100-200 éve az olvasást sokan a létező legfeleslegesebb, leghasztalanabb időtöltésnek tartották.
Amikor én voltam gyerek meg tini (pedig nem vagyok olyan vén a 35 évemmel), akkor a tévézés volt ilyesféle sátántól való rossznak beállítva. Egy bő évtizede pedig a videojátékok vették át ennek a helyét.
Hogy miért? Ne keressünk racionális magyarázatot. Sokan mániákusan keresnek valami ellenségképet, amire aztán ráfoghatnak minden rosszat, javarészt olyasmit is, amihez aztán a világon semmi köze. Meg aztán sokan félnek attól, amit nem ismernek.
Én pedig azt mondom, hogy az embernek szüksége van arra, hogy néha kikapcsoljon. Hogy ezt könyvek, filmek, vagy játékok segítségével teszi meg, nos, egyik sem rosszabb a másiknál. Mindegyikből van jobb is meg rosszabb is, van, amelyik kifejezetten fejlesztő hatású, van, amelyik csak szimplán szórakoztat, stb. Az embert nem ez alapján kéne megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!