Ott hagyom a munkahelyet 1,5 hét után az baj?
Fősuliztam egészen májusig de otthagytam mert jogászon voltam és az nem az én pályám úgy éreztem.
Most egy idősek otthonában vagyok segédápoló és baromi nehéz.
Ez a környéken az egyik legnehezebb munkahely. A demens részlegen vagyok általában ami brutál. Sokszor kiszedik maguk alól az ürüléket szétkenik mindenhol, elindulnak és elmászkálna az épületből..futkosni kell utánuk. Elmondasz valamit nem értik, sírnak, idegesek, ordítoznak.
Emellett én alapvetően egy csendesebb embernek tartom magam viszont a nővérek nagyszájúak. Nem tudok beilleszkedni úgy érzem.
2 nap után le is betegedtem. Ma is lázasan mentem dolgozni mert próbaidőn nem kérhetek szabit.
Mit csináljak?
Úgy érzem egyébként hogy lelkileg is lehúz. Vagy mentálisan. Mert eddig ugye én azért a főiskolai közeghez szoktam hozzá.
Az emberek viselkedése ott teljesen más mint itt. Itt kicsit "falusiasabb" én pedig nem ilyen vagyok. Baromi nehéz ide beilleszkednem. Főiskolán pikkpakk sikerült de én nem vagyok olyan mint az itteni emberek azt érzem.
Nem bírom... Mit csináljak?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!