Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ott hagyom a munkahelyet 1,5...

Ott hagyom a munkahelyet 1,5 hét után az baj?

Figyelt kérdés

Fősuliztam egészen májusig de otthagytam mert jogászon voltam és az nem az én pályám úgy éreztem.

Most egy idősek otthonában vagyok segédápoló és baromi nehéz.

Ez a környéken az egyik legnehezebb munkahely. A demens részlegen vagyok általában ami brutál. Sokszor kiszedik maguk alól az ürüléket szétkenik mindenhol, elindulnak és elmászkálna az épületből..futkosni kell utánuk. Elmondasz valamit nem értik, sírnak, idegesek, ordítoznak.

Emellett én alapvetően egy csendesebb embernek tartom magam viszont a nővérek nagyszájúak. Nem tudok beilleszkedni úgy érzem.

2 nap után le is betegedtem. Ma is lázasan mentem dolgozni mert próbaidőn nem kérhetek szabit.

Mit csináljak?

Úgy érzem egyébként hogy lelkileg is lehúz. Vagy mentálisan. Mert eddig ugye én azért a főiskolai közeghez szoktam hozzá.

Az emberek viselkedése ott teljesen más mint itt. Itt kicsit "falusiasabb" én pedig nem ilyen vagyok. Baromi nehéz ide beilleszkednem. Főiskolán pikkpakk sikerült de én nem vagyok olyan mint az itteni emberek azt érzem.

Nem bírom... Mit csináljak?

21/L

2017. jún. 20. 18:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Na nem mondod utolsó!!

Kössz...

szerinted mit próbálgatok b***szki?

Annyira idegesít ez is és nem kell hogy még más is mondja....

Meggondolatlanul...Jó neked hogy te pikkpakk megtaláltad amit csinálni akarsz .. én nem tudtam.

"Képzed magad.." Szerintem írtam hogy szeretném képezni de nem most hanem jövőre indul a képzés Semmelweisen.

Addig valahol dolgoznom kell.

2017. jún. 20. 18:51
 12/21 A kérdező kommentje:
Totálisan zavarodott vagyok.. Nem kell hogy más is mondja.
2017. jún. 20. 18:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Valamilyen irodai munkát nem keresel? Te direkt szenvedsz...lépj ki a komfortzónádból!
2017. jún. 20. 19:35
 14/21 A kérdező kommentje:

Milyen komfortzóna milyen direkt szenvedsz?

Nem is ismersz.

Irodai munkát nem akarok mert csináltam diákmunkaként. Nem az a típus vagyok aki egy irodában tud rohadni egész nap. Megkattanok ott is. Ezért hagytam ott a jogi kart is lényegében......

2017. jún. 20. 19:44
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
Árufeltöltés
2017. jún. 20. 20:14
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok ennél lejjebb süllyedni köszönöm!
2017. jún. 20. 20:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor élj meg a semmiből, ha nem vagy képes egy kis áldozatot hozni, illetve lejjebb adni az igényeidből.
2017. jún. 20. 21:23
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem egyáltalán nem ciki az árufeltöltés. Mégis jobb egy takarító munkánál, nem de?
2017. jún. 21. 22:06
 19/21 A kérdező kommentje:

Hat jo...

Nekem egyetem utan furay

2017. jún. 22. 05:37
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

Akkor lenne furaY (ez egy új szó?), ha elvégezted volna az egyetemet és diplomás jogászként árut töltögetnél. Miután éppen csak belekóstoltál, a "főiskolai közeghez" már közöd sincs. Főleg úgy nem, hogy elég sok kívánni valót hagy hátra a stílusod, akárhány csillaggal írod is ki (11#).

Elhiszem, hogy megint kudarc ért, de ha felteszel egy kérdést, nem mindig azt a választ kapod, ami téged igazol

2017. jún. 22. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!