Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ott hagyom a munkahelyet 1,5...

Ott hagyom a munkahelyet 1,5 hét után az baj?

Figyelt kérdés

Fősuliztam egészen májusig de otthagytam mert jogászon voltam és az nem az én pályám úgy éreztem.

Most egy idősek otthonában vagyok segédápoló és baromi nehéz.

Ez a környéken az egyik legnehezebb munkahely. A demens részlegen vagyok általában ami brutál. Sokszor kiszedik maguk alól az ürüléket szétkenik mindenhol, elindulnak és elmászkálna az épületből..futkosni kell utánuk. Elmondasz valamit nem értik, sírnak, idegesek, ordítoznak.

Emellett én alapvetően egy csendesebb embernek tartom magam viszont a nővérek nagyszájúak. Nem tudok beilleszkedni úgy érzem.

2 nap után le is betegedtem. Ma is lázasan mentem dolgozni mert próbaidőn nem kérhetek szabit.

Mit csináljak?

Úgy érzem egyébként hogy lelkileg is lehúz. Vagy mentálisan. Mert eddig ugye én azért a főiskolai közeghez szoktam hozzá.

Az emberek viselkedése ott teljesen más mint itt. Itt kicsit "falusiasabb" én pedig nem ilyen vagyok. Baromi nehéz ide beilleszkednem. Főiskolán pikkpakk sikerült de én nem vagyok olyan mint az itteni emberek azt érzem.

Nem bírom... Mit csináljak?

21/L

2017. jún. 20. 18:02
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Egyébként az idősek egyik részével viszont szeretek foglalkozni.

Szeretek segíteni. De közben már most kikészülök itt.

Alig van nővér ebben az idősek otthonában mert mindenki számol fel innen olyan durva.

jövőre fősulin akarok tanulni és ápolást terveztem Semmelweisen de azt érzem hogy ez a hely itt elveszi a kedvem tőle.

Kórházban persze lehet teljesen más lenne dolgozni de itt én összeroppanok.

fél 5 kor kelek minden nap és délután fél 5-re esek haza.

Meg sem állok egész nap.

2017. jún. 20. 18:05
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem csak, hogy nem baj, hanem egyenesen köztelező! Ilyen körülmények közt hamar tönkremennél. Én egyszer, amikor megláttam a helyet, már az első nap otthagytam. Összesen 2 órát tartózkodtam az épületben.:D
2017. jún. 20. 18:09
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal mondj fel! Idegileg is kikészülsz és ezzel együtt előjönnek a testi problémák is. Annyit egy munkahely sem fizet, hogy ezt megérné!
2017. jún. 20. 18:11
 4/21 A kérdező kommentje:

Csak azért valamilyen szinten sajnálom az ottlévő nővéreket is mert nagyon kevesen vannak így is és van egy kettő aki energiát fektet abba hogy elmagyarázzon nekem dolgokat hogy mit hogyan kell és úgy érzem hogy az ő idejükkel játszottam ha most felmondok. Meg a főnökségtől is félek hogy mit fognak szólni ha itt hagyom őket 1,5 hét után.

Úgy hogy a munkaruhát is holnap kapom meg és én jövő héten hétfőn számolnék le.

2017. jún. 20. 18:16
 5/21 anonim ***** válasza:
Menekülj, drága, ne legyen bűntudatod!
2017. jún. 20. 18:20
 6/21 A kérdező kommentje:

De szerintetek hova menjek dolgozni akkor? :( Annyira lecsúszottnak érzem magam mióta otthagytam az egyetemet.

Vagy mit kezdjek az életemmel?

2017. jún. 20. 18:24
 7/21 anonim ***** válasza:
Vannak sokkal jobb idős otthonok, ha mindenféleképpen idősekkel akarsz foglalkozni, nézz körül, kis létszámú, magán otthonokban.
2017. jún. 20. 18:27
 8/21 A kérdező kommentje:

Én nem akarok idősekkel foglalkozni a jövőben.

Én kórházban szeretnék dolgozni fül orr gégén vagy gyerekosztályon vagy bárhol.

2017. jún. 20. 18:44
 9/21 anonim ***** válasza:
Képezd magad!
2017. jún. 20. 18:45
 10/21 anonim ***** válasza:
95%

Gondolod, hogy egy kórházban jobb a helyzet? Szerintem nagyon meggondolatlanul vállaltál munkát és ha a kórház lesz a következő, akkor még rádobsz egy lapáttal. Belevágtál a főiskolába, májusban otthagytad...

Próbálj egy neked való hivatást találni végre!

2017. jún. 20. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!