Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem?

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Na szoval az van, hogy ma ert veget a suli ugye, es en egy ev mulva szoval a 2018-19 es tanevet az egyesult allamokban fogom tolteni. Es most h itt az ev vege tudatosult bennem, hogy mar csak egy evem van hatra.. es ez az ev utan nem fogok visszamenni a regi osztalyomba, hanem egyel lejebb. Es annyira nagyon nagyon jo osztalyom van, iden ota lettunk osztalytarsak, es ott megismertem egy sracot akivel 1 ev alatt olyan barati viszonyunk lett, mint eddig senki massal, egy ember aki mindig ott van nekem es szamithatok ra akarmi is van.. es nem tudom h mi lesz egy evig nelkule, es utana meg nem is leszunk osztalytarsak, es attol felek, hogy megromolna a kapcsolatunk, meg amigy is az osztaly tobbi resze is egyszeruen olyan nagyon jo... es most igy belegondoltam, hogy mi lesz.. es egyszeruen annyira elkeseredtem.

2017. jún. 16. 15:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha annyira nagyon jó barátok lettetek akkor ha hazajössz is folytatódni fog. Amíg kint leszel tudtok majd beszélni is.
2017. jún. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!