Mit kellett volna tennem? Teljesen megalázva éreztem magam.
És? Ha kiállsz, ő előveszi a kést és belédvágja hirtelen, ér bármit is a pfázásod?! Nem, akkor?!
A barátnődnek meg nem ártana megmondanod, hogy ne a jelenlétedben szájaskodjon, mert 10/10 téged fognak megverni miatta.
A leírásod alapján szerintem jól kezelted a dolgot. Ha csak részegen pampogott össze-vissza a gyerek, akkor kár lett volna nekiesni, arra azért nem adott indokot. Rászóltál, kicsit meglökted, hogy menjen arrébb. Szerintem ez így jó.
Szerintem inkább a barátnőd reagálta túl. Ilyen helyzetekben mindig az őrzi meg a méltóságát, aki higgadt tud maradni, ha te higgadt maradsz, a helyzet győztese vagy. De ha te is elkezdesz üvölteni, és szóváltás, verekedés tör ki, akkor ugyanolyan vagy, mint a részeg.
Persze, amíg csak pofázik össze-vissza az illető, addig jó, ha megőrzöd a higgadtságodat, de ha pl. a barátnőd seggét kezdi el fogdosni, akkor már felléphetsz erőszakosabban is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!