Szerintetek mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Már több mint 10éve munkálkodok valamin, ami folyton ebből áll: dolgozok, elbukok, kezdem előről,dolgozok, elbukok, kezdem előről. Sokszor gondoltam rá, hogy ennek így semmi értelme, mégsem hagy nyugodni a dolog, úgy érzem, szükségem van arra, hogy célba érjek. De elegem van. Úgy érzem, sosem fogok a végére érni és soha nem lesz belőle semmi. Nem akarom megint azt érezni, hogy veszítettem ebben a küzdelemben, mert félek, hogy nem lesz bennem annyi erő, hogy megint újra kezdjem. Mit kéne tennem? Szerintetek fel kellene adnom?2017. ápr. 15. 16:21
1/3 Linó03 válasza:
Hát, nem egészen értem, hogy milyen típusú dologról van szó, de ha feladod, úgy aztán 100%, hogy nem lesz belőle semmi.
2/3 anonim válasza:
talán más utakon kellene,újra kezdened
3/3 anonim válasza:
Elhatározás, kitartás, akarat (, szorgalom.)
A bukásokból kell tanulni, úgy leszel erősebb, ha felállsz és ugyan olyan erőbedobással folytatod. Nem szabad feladni, ha valamiért igazán küzdesz és akarod lehet eredménye.
Lehet csak magyon rágörcsölsz az újabb bukás eshetőségére...de, ne tedd. Ezzel csak bevonzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!