Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Meleg fiatal vagyok, kollégista. És leginkább ezért a kollégium nem kicsit terhel.

Mielőtt visszamegyek, már órákkal előtte remeg minden tagom, hányingerem van, magas a vérnyomásom. Minden egyes porcikám ellenkezik, de nagy nehezen visszamegyek.

Odabent aztán ez tovább fokozódik, olyannyira, hogy napi két-két és fél doboz cigit el kell szívnom, hogy szinten tudjam magam tartani. Vagyis ne legyek ingerlékeny, ne kezdjek el menten zokogni. Elég gáz ilyen fiatalon ezt mondani, de olyan magányosnak érzem ott magam, hogy a cigi tartja bennem a lelket. Van, mikor egymás után 6-7 szál cigit elszívok.

A magányosságérzetet sem értem, mert kirívóan nagy népszerűségnek és tiszteletnek örvendek.

Van ott egy barátom, ugye neki mondtam el először, hogy meleg lettem, és mindig is nagyon őszinték voltunk egymással. Szerinte olyan szinten rossz ott rám nézni, hogy sokan nem is azért kerülnek, mert megállás nélkül bagózom és kávézom, hanem mert az arcomról fáradtságon és szorongáson kívül nem sok jön le.

Ugye tanulni nem tanulok, mert tartósan ötös színvonalat tudom tartani úgy is, hogy figyelek órán.

Rengeteget olvasok, mondhatjuk az is, hogy a könyvek a barátaim, feledtetik velem ezt.

Az sajnos nem opció, hogy kiiratkozom a kollégiumból. Akkor már nem lennék ott, sőt. :D

2017. ápr. 18. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:

A cigi kávé kettős elég borzalom dolgokat tud művelni az aggyal hosszabb távon, ha ilyen jó eredményeid vannak, ne tedd tönkre magad.

Biztos van más opció is, mondanám a rendszeres sportot, csak sok időt felemészt.

Vagy esetleg albérlet valakivel, valakikkel?

2017. ápr. 18. 10:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem opció az albérlet, mert nagyon labilis vagyok és nem vállalják teljesen érthető módon.

A pszichiáter segít. Csak nagyon-nagyon lassan.

2017. ápr. 18. 10:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Meg az is gáz, hogy estére totálisan begolyózom. Pörgök, nevetek minden apróságon, ugrálok, mindent csinálok, csak nem alszom. A fent nevezett barátom a szobatársam és ő próbál esténként rendbe tenni, hogy legalább pár órát aludjak.

Emiatt is lelkiismeret-furdalásom van, mert ő természetesnek érzi, hogy szinte el kell altatni, de én meg tudom, hogy nem az ő feladata figyelni rám.

És úgy általában iszonyatosan aggódik értem. Mikor rosszabbul vagyok, szó szerint még pisilni sem enged el egyedül.

Többször került már bajba, mert megvédett.

Mikor csesztetnek, akkor azt mondja, hogy vele emberkedjenek, mert beteggel mindenki tud.

Onnan én ki tudom menteni, mert hála istennek van ott egy kis presztízsem, de akkor azt gondolom, sportszerűtlen vagyok vele.

2017. ápr. 18. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi bajod a kolival? Utálnak a többiek? Bántanak? Mi köze ehhez a nemi identitásodnak? Vagy csak az a baj hogy nem tudsz egyedül lenni?

Egyébként az alvást megtudnád úgy oldani hogy leszoksz a kávéról. Az egy ördögi kört idéz elő. Reggel iszod mert fáradt vagy, este meg nem tudsz elaludni a koffeintől. Ezért reggel iszod mert fáradt vagy és így tovább.

Ha a tömeg zavar azt kitudod úgy védeni, hogy építesz magadnak egy privát teret. Én pl alul aludtam emeletes ágynál koliban és a fölső ágy lécei alá bedugtam a törülközőm, hogy elzárjam az ágyam a "külvilágtól"

2017. ápr. 18. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:
A tömeg, a bezártság, a legalább minimális emberségesség és fegyelem hiánya, hogy a nap fénypontja, mikor valakit úgy felhúznak, hogy rosszul lesz és még sorolhatnám.
2017. ápr. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!