Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Esetleg...

Mit kéne tennem? Esetleg hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés

Három éve ismerek egy srácot és nagyon megtetszett,ezt egy barátnőm tudta és a suli büfése is. Egyik napon becsengettek, de mi barátnőmmel tovább kint maradtunk a büféssel beszélgetni, és a srác is kint maradt három osztálytársával, a barátnőmmel és a büféssel elkezdtünk szórakozni és egyszer csak rá írták a srác nevét a karomra, lehúztam gyorsan a pulcsim ujját rájuk néztem és valamin röhögtek, de nem tudni min mert elvileg nem láthatták, mivel ők távolabb voltunk tőlük. Egy kis idő után oda mentem az asztalokhoz barátnőmnek ott ült egy osztálytársa és akkor meg kérdezte tőlem, hogy tetszik-e xy én meg letagadtam és azt mondtam hogy nem. Elindultunk fel a terembe 1 perc elteltével jöttek a fiúk is, megelöztek minket mert siettek felfele a barátnőm osztálytársa utána szalad és mondja neki hogy xy van egy hodolód. Én inkább meg fordultam és nem mentem fel hanem a suli másik oldalára a gyakszis részbe. Egy jó idő után osztálytársamnak megtetszett a srác osztálytársa, ezért rá jött hogyő követni akarja. Emiatt sokat jártunk arra amerre ők, egy két hét után mondtam osztálytársamnak, hogy addig rendben van be megyünk a boltba vásárolni, de minden fele nem kellene utánuk mennünk, mert ebből baj lesz. Azt mondta hogy ne parázzak nem lesz semmi, mivel az a gyerek aki nekem tetszett nagyon csendes és vissza huzodó tipus. amikor nem is akartam utána menni osztálytársam rángatott utánu így egy idő után az egyik haverjuk oda jött vergődni, hogy miért követem őket, én mondtam neki hhogy nem követem probáltam emondani eki mi van, de nem hagyta és kiforgatta a szavaimat. és nagyon sokszor voltak ehhez hansonlo dolgok azzal a sráccal aki nekem tetszik ott járunk hogy levélben le kelletett irnom mindent hogy mi hogy volt valójában 2013 től 2015 ig. meg is tettem neki, de még választ nem kaptam rá. Sajnos nem én tudtam neki oda adni személyesen mert elkerültük egymást így a büfés adta oda! Szerintetek kérdezzek rá hogy végül is akkor mi van? meg probálhatjuk-e elöröl? ja amugy amikor a csaj mondta neki hogy van egy hodolod fehér puloveres az nap oda mentem hozzá hogy csak szórakozásból írták a neved a kezemre de ő nagyon le vörösödött. meg az osztálya nagyon ellenünk vannak állandoan piszkálják velem :/

a másik dolog állandoan úgy viselkedik mint aki féltékeny ha ott egy haverom a sulinál és átölelem ő duzogva elmegy és 2 napig nem kszön vagy ha az egyik barátnőm barátjával beszélgetek. ő meg olyanakat csinál hogy elöttem járkál más lányokkal kézen fogva és nézi hogy reagálok miközben azoknak a lányoknak vannak barátnői.

2016. márc. 31. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
....és bumm, így lett a csokapik
2016. márc. 31. 20:06
 2/2 anonim válasza:
Haha vicces. Ez nagyon jó. Mond meg neki, hogy tetszik neked. Személyesen. Ha elvörösödik, akkor tetszel neki. Beszélgessetek ketten. Beszéljétek át. Úgy próbáld megoldani, hogy ketten legyetek. Ismerjétek meg egymást...Nincs más módja. Ha nézitek egymást csillogó szemmel, de nem történik semmi, akkor annak semmi értelme. Ha úgy látod, hogy féltékenykedik, akkor pláne beszélgessetek. Ne osztállyal törődj, hanem azzal ki tetszik neked...
2016. ápr. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!