A kamionsofőrök totál kihasznált lúzerek mindenki által? Munkáltató, feleség, élettárs?
Pár napja beszélgettem 2 kamionsofőrrel. Az egyikkel éppen kiabált a felesége a telefonba hogy miért nem érkezett még meg a fizetése a bankszámlára. (Amit ő kezel) A pali csak mentegetőzött neki és nyugtatta. Utána mondja, hogy nemrég házasodtak, a nő le van százalékolva pánikbeteg+depresszióval és ha nem érkezik a pénz akkor az nagyon felidegesíti de aztán ha megkapja akkor megnyugszik. WTF?? Emberek ennyire sem tartják magukat? Miért vesz el egy ilyen lusta, buta nőt egyáltalán? És dolgozik érte, neki adja a pénzt. Utána említi hogy a van más probléma is mert a szomszédja szerint a nőnek van valakije aki gyakran jár hozzá amikor ő távol van.
Nem hittem a fülemnek, pedig szimpatikus értelmes fickó volt de szegény nem veszi észre mekkora kizsigerelt lúzer. És a szaros kamionba alszik minden éjjel, wc, fürdő nélkül él, miközben a nő otthon kényelemben éli az életét és gazdálkodik a pénzével.
A másik sofőr is érdekeset mondott de már nem nyújtom tovább ez is bőven elég volt nekem. Hihetetlen.
"Ez olyanoknak való munka, akik felszedi a nőket az útszéléről aztán később meg lerakja valahol, amikor végeztek, ilyen munkára sok család rá ment, elmúlt a bizalom, amin nem is csodálkozok mindenki külön..."
Én 16 éve kamionozom, és még életemben nem voltam prostituálttal.
Tény és való, hogy nehéz életforma, de én havi 8 - 10 napot egyvégtében itthon vagyok. Három hétre keresek közel 600 ezer forintot - valamit valamiért.
Az is igaz, hogy havi 20 napot nem vagyok itthon, az kemény, de mikor itthon vagyok nincs semmi dolgom, egy tollvonásnyi sem a munkámmal kapcsolatban. Ezt ki engedheti meg ma magának? És ennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!