Psmarcs kérdése:
Mit gondoltok ownmckendryrol?
Figyelt kérdés
en nagyon szeretem a videoit maga peti is nagyon vicces ember2017. máj. 14. 02:05
21/32 anonim válasza:
Te nem érdemled meg a kedvességet ha például irigy vad barom vagy hozzá! :D
22/32 anonim válasza:
És nem vagy egy nagy youtuber biztos 2 like 0 feliratkozó hehe sok sikert ne add fel! :D
23/32 anonim válasza:
Nem akarok nagy videós lenni, és irigy sem vagyok, csak egyszerűen nem értem mi ebben a divatvideózásban a tartalom, de majd én válaszolok rá: Semmi.
24/32 anonim válasza:
Ne add fel még lehetsz nagy menő és irigy is nagyon jó lenne irigy barátom te biztos oreg vagy akkor ha nem tetszik ne nézd a videoit :DD!!
25/32 anonim válasza:
Na ne ownmckendry jófej nem kell őt szekálni csak mert "vicces" :D komoly és jó videos! És 29 éveseknek nem ajánlom,hogy nezzék a vidijeit és szekálják!!!! :D
26/32 anonim válasza:
Ja vad barom aki ijet mondt own-rol!!!!!! :DD
27/32 anonim válasza:
NAGYON ROSSZ BAROM AKI OWN RŐL CSÚNYÁT MOND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28/32 anonim válasza:
Sz#pd le akkor owng#cit, vagy csokolj neki labat :)
29/32 anonim válasza:
Tényleg nem éri meg vitatkozni ezen. Nem haragszom rá én se, szimplán egy 25 éves gyerek, egy 14 éves humorával. Nyilván nem mi vagyunk a célközönség 20 fölött.
Ez is olyan mint a cartoonnetwork, hogy kinősz belőle egy idő után.
30/32 anonim válasza:
25 éves? Neee ez most komoly? Én olyan 18 évesnek saccoltam, bár még így is gáz az a színvonal amit gyárt, de ennek tudatában még lesújtóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!