Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ownmckendryrol?

Psmarcs kérdése:

Mit gondoltok ownmckendryrol?

Figyelt kérdés
en nagyon szeretem a videoit maga peti is nagyon vicces ember
2017. máj. 14. 02:05
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
66%
Túljátssza magát a nézettségért. Egy ütés lenne.
2017. máj. 14. 02:39
 2/32 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom elképzelni, hogy akárki képes ilyen szarokat szórakoztatónak találni, aki már elmúlt 12.

Teljesen kretén a srác.

2017. máj. 14. 02:58
 3/32 anonim ***** válasza:
51%
Egyszer kerestem rá, talán a gyerek közönséget megfoghatja az előadásmódja, de amúgy egy nagy nudli az egész.
2017. máj. 14. 06:35
 4/32 anonim ***** válasza:
43%
Én nagyon bírom őt. Amikor kell tud komoly is lenni és az esze is a helyén van (pl: a Resident Evil 7-nél is mindenki aki játszott vele, annak sokáig tartott rájönni, ő meg rájött), és szerintem nagyon vicces
2017. máj. 14. 08:02
 5/32 anonim ***** válasza:
81%

"és az esze is a helyén van (pl: a Resident Evil 7-nél is mindenki aki játszott vele, annak sokáig tartott rájönni, ő meg rájött)"

Szerintem jelölni kéne Nobel-díjra.

Na igen, ez az a gyerek közönség, aki a közönsége lehet

Akik abba mérik hogy valakinek mennyi az esze, hogy meg tud oldani egy logikai feladatot egy játékba....

2017. máj. 14. 08:09
 6/32 anonim ***** válasza:
79%
A gameplay vidói egyáltalán nem érdekelnek, pár reakcióvideóját láttam eddig, nekem szimpatikus az, ahogy elmondja a véleményét dolgokról.
2017. máj. 14. 08:25
 7/32 anonim ***** válasza:
95%

Nem túl szimpatikus, az egész műsorát szerintem a 9-13 éves korosztálynak címzi.

Ami nem baj, csak egy játékbéli logikai feladat megoldásától nem számít zseninek. :D

2017. máj. 14. 09:14
 8/32 anonim ***** válasza:
58%

Én tartom viccesnek 19 éves fejjel. Nevetségesen gyakori a szóismétlés, az angolul való káromkodása gáz, a mondatai gyakran céltalanok és értelmetlenek.A kék bálnás videója szánalmas volt. Nem nézett utána, megnézett pár vidit akik téves információkat közöltek, van pofája depresszióról beszélni, miközben rekació videókat gyárt gyerekekről, (ő nem bántja őket, de a nézői egyből mennek a kisgyerek videója alá szétoltani őt) és mikor jött a tipikus, "jaj nekem is milyen nehéz volt, mégsem vagdosom magamat" rész, képes volt azt mondani, hogy elváltak a szülei. Ki nem szarja le? Rengeteg gyereknek vállnak el a szülei, az enyémek is elváltak mikor 8 éves voltam. Ne érts félre, elhiszem hogy ez sok embert megvisel, de ez olyan, mintha azok nevében beszélne, akiknek amputálták a karját, miközben ő az ujját vágta le.

Szánalmas egy ember.Ekkora nézettséget pedig nem nehéz elérni, ha a gyerekek a célcsoport. Nem tett le semmit az asztalra, értéktelen amit csinál.

2017. máj. 14. 09:59
 9/32 anonim ***** válasza:
52%

"A gameplay vidói egyáltalán nem érdekelnek, pár reakcióvideóját láttam eddig, nekem szimpatikus az, ahogy elmondja a véleményét dolgokról."

Na igen, meg erre van igény. Reakcióvideókra. A lehető legszánalmasabb ötlettelenebb semmi, amit csinálni lehet. Annál már csak egyel lejjebb lévő színvonal létezik. A reakcióvideókra való reakcióvideó.

2017. máj. 14. 10:46
 10/32 anonim válasza:
58%
25 evesen ugy viselkedik mint egy retardalt 12 eves kisgyerek ....ordibal visit csunyan beszel ..velemenyt alkot masokrol ezzel megbantva oket ..a kis pincsi divat rajongoi meg szaladnak es oltanak be mindenkit akirol o reakcio videot meg velemyenyt add ki ..meg arra tanitja a fiatalabbakat hogy beszeljenek vissza mert o igen !!! Kimondja amit gondol hat tedd te is azt ! Eleinte kedveltem nem volt elszalva ennyire meg talan meg nezheto is volt szoval nem a semmiert lett unszimpatikus :/
2017. máj. 26. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!