Psmarcs kérdése:
Mit gondoltok ownmckendryrol?
Figyelt kérdés
en nagyon szeretem a videoit maga peti is nagyon vicces ember2017. máj. 14. 02:05
11/32 anonim válasza:
Csak én vagyok rosszul attól, mikor azt látom, "kokonoshipower"? Annyira szánalmas...
12/32 anonim válasza:
Én már az egész embertől hányok, ettől meg pláne.
14/32 CheeseMan02 válasza:
Szerintem Peti nagyon jó videós nem tudom miért jönnek neki a negatív kommentek pedig csak nem akarja úgy leéni az életét mint egy harsány fadeszka szóval igaz hogy szokott hülyéskedni,érti a poént Stb.De az életben lehet komolyan is beszélni vele és aki negatívat gondol róla az akkor ne néze s ha nem tetszik a munkásága akkor az se nézze :P
15/32 anonim válasza:
Pedig úgy él, mint egy szürke kisegér, csak ezt még fel is tölti az internetre.
16/32 anonim válasza:
SZÁNALMASAK VAGYTOK! csak azért mondjátok,hogy rossz videos mert IRIGYEK vagytok rá ő meg dolgozott a like ért és a feliratkozokért de tü nem!
17/32 anonim válasza:
Te vagy a kisszürke majmocska aki a sajá csufolkodásábol él !!
18/32 anonim válasza:
Ez nem csúfolódás, ez a valóság :Ddddd
19/32 anonim válasza:
Az a valoság kedves baráton hogy te egy retardált féreg vagy! és nincs szíved ahoz hogy kedves légy! 27 éves mamlasz vagy! :D
20/32 anonim válasza:
Van szívem hozzá, csak nem vele szeretnék kedveskedni, mert nem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!